İpsalalılar, eski hastanelerini arıyor !

İpsala'da sağlık sorunları bitmek bilmiyor..

İpsalalılar, eski hastanelerini arıyor !

İpsala İlçe Devlet Hastanesi’nin polikliniğe dönüştürülüp, Keşan İlçe Devlet Hastanesi’ne bağlanmasının ardından İpsala’da vatandaşların sağlık sorunlarına, sıkıntılarına çözüm yolu aranıyor.
Sağlık alanında son yıllarda kamu alanında çok ciddi yatırımlar gerçekleştirilmesine rağmen bazı ilçelerde yaşanan yönetimsel sorunlardan dolayı sıkıntılar artarak devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de İpsala İlçe Devlet Hastanesi’nin semt polikliniğine dönüştürülmesi.
Konuyla ilgili bize ulaşan, ismini vermek istemeyen İpsalalı bir vatandaşımız, “önceden ilçe devlet hastanemiz vardı. İlçemizde ameliyatlar bile oluyordu. İnsanlar ameliyat olmak için Keşan yada Edirne’ye gitmek zorunda kalmıyorlardı. Doğum bölümü çalışmadığı için artık ilçemizde doğan çocuk bile yok ! Herkesi Keşan’a sevk ediyorlar. Arabası olan var, olmayan var. Herkesin imkanı aynı değil. En basit bir operasyon için bile İpsala’dan Keşan’a gitmek zorunda kalıyoruz. Allah korusun bir vatandaşımız kalp krizi geçirse bunun vebalini kim ödeyecek ?” diyerek sözlerini noktaladı.


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan çil
Ramazan çil - 4 yıl Önce

Maalesef insana hizmet eden kurumlari bilinçli veya bilincsiz tek tek gözümüzün önünde ilçemizden uzaklastirdilar buna ilcemizin aşağıdan yukarı bütün yöneticilerimiz sessiz kaldılar yazıklar olsun bu ülkede hiçbir yönetici aldığı maaşı haketmiyor mağduriyetin verdiği acıyla vatandaş olarak hislerimi söylemek istedim kaybedilenleri geri getirmek çok zor bir ipsalali vatandaş olarak utanıyorum.siyasilerinoyuncagiolduk.neyazikki.

SIRADAKİ HABER