İYİ'ler kurultaya gidiyor

İpsala Belediyesi Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe ile birlikte Ankara yolunda..

İYİ'ler kurultaya gidiyor

İpsala Belediyesi Başkanı Abdullah Naci Ünsal ve İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe, 22 Eylül Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilmesi planlanan İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı’na katılmak üzere bölgemizden hareket etti.
İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı
Zafer Sarıkeçe; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘in tek aday olduğu kurultayda, İYİ Parti Kurucu ve GİK üyesi Mehmet Tolga Akalın ve önceki dönem GİK üyesi Mehmet Akalın‘ın GİK üyeliği için aday olduğunu, üst kurul delegesi olarak da kendisi ile birlikte Edirne İl Yöneticisi Gökhan Yılmaz’ın Keşan’ı temsil edeceğini belirtti.
İpsala Belediyesi Başkanı Abdullah Naci Ünsal ise, “İYİ’ler olarak Ankara yolundayız. Olağan Kurultayımızı gerçekleştirmek üzere büyük bir heyecanla Ankara’ya gidiyoruz. Partimizin ulusal çapta ve anketlerde yaşadığı yükseliş, teşkilatlarımızda büyük bir heyecan yarattı. Kurultayımızın başta ilimiz ve bölgemiz olmak üzere, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER