Romanyalı meslektaşlarımızla Keşan’da buluştuk

Romanya ulusal televizyon kanalının ülkemizi ve bölgemizi tanıtma amaçlı gerçekleştirdiği çekimler, Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda başlayarak gün içinde Keşan’da devam etti. Çekimlerin Çanakkale’de son bulması bekleniyor.

Romanyalı meslektaşlarımızla Keşan’da buluştuk

23 Mayıs Pazar günü Kapıkule’de başlayan çekimlerin Keşan ayağında, gazetemiz ve Çağdaş Ege Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Orçun Oğuz, çekimlere eşlik etti.
Romanyalı başarılı spiker Lorelei Bratu, çekimlere ilişkin gazetemize özel yaptığı açıklamada, “Türkiye’de olmak çok keyifli. Türk halkı gerçekten çok misafirperver. Kapıkule’den adım attığımız andan itibaren sevgiyle karşılandık. Türkler, çok şanslılar. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk gibi çok büyük bir lidere sahipler. Edirne’den Çanakkale’ye televizyon programı çekimleri gerçekleştiriyoruz. Meslektaşımız Orçun Oğuz’a ilgisi ve dostluğu için çok teşekkür ederiz. Bizler de Gazete Saros ve Çağdaş Ege Gazetesi ekiplerini mutlaka Romanya’ya bekliyoruz” dedi.
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Orçun Oğuz ise ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Romanya ulusal kanalının Keşan ve Gelibolu ilçelerimizde gerçekleştirdiği çekimlere konuk olarak katılmak çok keyifliydi. Misafirlerimize, Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Özgür ve Adil bir Türkiye için Yürüyüş” adlı kitabını hediye ettim. Tutuklu gazetecilerin durumunu sordular..
Romanyalı meslektaşlarımız çekimler sırasında sık sık büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü sordular, anlattılar. Ve Türk ulusu olarak, Atatürk gibi bir lidere sahip olduğumuz için çok şanslı olduğumuzu vurguladılar. Yüzleri gülen, değerli misafirlerimizin yolu açık olsun. Az da olsa ülkemizin, bölgemizin vitrinine katkı sunabildiysek ne mutlu bizlere. Ziyaretleri ve çalışmaları için çok teşekkür ederiz” diyerek, meslektaşlarına teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER