Trabzon’da doğdu, Trakya’da iş hayatına damga vurdu

Trabzon’da doğdu, Trakya’da iş hayatına damga vurdu

Gazete Saros olarak, yaptığımız röportajlarla iş dünyasının sesi ve nefesi olmaya devam ediyoruz.
Bölgemizde yaşanan gelişmeleri, iş ve ekonomi hayatında bölgemize değer katanların başarı hikayelerini sizlerle paylaşma çabamız, sizlerden aldığımız destekle sürüyor.
Gazete Saros olarak, bu kez de Keşan başta olmak üzere bölgemiz için Temizlik ve Spot İnşaat Malzemeleri alanında bir ilki hizmete sunan işadamı Yusuf Ziya Haliloğlu’nu sizlerle buluşturduk.
1958 Yılında Trabzon’da hayata gözlerini açan Haliloğlu, yaşamı boyunca farklı meslek grupları ve sektörlerde büyük başarılar elde etmiş olup, bir süredir iş ve ekonomi yaşamını bölgemizde sürdürmektedir.
“HAYATTA HEP İLKLERİ YAPAN TARAF OLDUM”
12 Eylül 1980’de başladığı memuriyet hayatına 6 yıl çalıştıktan sonra şef olduğu dönemde istifasını verip, ticaret hayatına atılan Haliloğlu, “İşportacılık işi ile başladığım ticaret hayatıma, çeşitli ortaklıklarla farklı alanları deneyimleyerek devam ettim. Hayatta hep ilkleri yapan taraf oldum. Bunlardan biri otobüslerin içini dizayn ettiğim, tasarladığım bir işti. Sonrasında bu sektörle turizmciliği birleştirdim, bir dönemde de turizm ile ilgilendim. İlerleyen dönemlerde inşaatçılıkla uğraştım, çocuklarıma işi öğretmek adına kendilerini daha küçük yaşlarda çalıştırmaya başladım.”
İnşaatçılıkla ilgilendiğimi daha önce de belirtmiştim ve bu sektörle ilgili Keşan’da bazı açıklar gördüm. Her zamanki gibi olmayan fakat ihtiyaç duyulan bir alanı keşfettim. Bunlardan ilki temizlik sektörüydü. Keşan’da ve çevre ilçelerde, profesyonel anlamda bir temizlik şirketi yoktu. Temizlik alanının, profesyonel çalışma gerektiren bir alan olduğunu düşünüyorum. Bir profesyonelliğe ihtiyaç olduğunu fark etmemle birlikte çalışmalar yürütmeye başladım.”
KEŞAN BAŞTA OLMAK ÜZERE TRAKYA GENELİNE HİZMET VERİYORUZ”
“Keşan
başta olmak üzere; Enez, Yayla, Gökçetepe, Malkara, yani anlayacağınız tüm Trakya bölgesinde hizmet vermeye karar verdim. Ev ve Ofis Temizliği, Depo Temizliği, İnşaat Atığı Temizliği, Koltuk ve Halı Yıkama Hizmeti, Restoran Temizliği, Endüstriyel Temizlik Hizmetleri, Dış Cephe ve Cam Temizliği hizmetlerini Keşan halkına sunmak için kolları sıvadım. Size sunulan fiyat teklifinden başka hiçbir ekstra ücret ödemeden, hiç emek harcamadan sahip olabileceğiniz hizmetlerden biri olan ev ve ofis temizliğini, garantili bir şekilde müşterilerin kullanımına hazır hale getiriyoruz. Hizmet kalitesi konusunda hiçbir aksaklık yaşamayacağınızın teminatını da veriyoruz.”
“UZMAN KADROMUZLA MAKSİMUM MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ, EN BÜYÜK HEDEFİMİZ”
“Keşan Temizlik
firması, işinde uzman kadrosuyla beklentilerinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılamaya hazır. Keşan Temizlik Şirketi’nin birinci önceliği, müşteri memnuniyetini esas almaktır.
Ev temizliklerinde müşterinin yaptırmak istediği işler için dahi, alanında uzman temizlik görevlisi çalışanlarımız eve geliyor. İstenen temizlik gerçekleştiriliyor ve elden asla ödeme almıyoruz.
Ancak müşteri memnun kaldım dedikten sonra kendisine IBAN numaramızı gönderiyor ve hizmet bedelimizi tahsil ediyoruz. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti, bunu özellikle tekrarlamak istiyorum.”
“PROJEMİZ İLE HERKES HAYAL ETTİĞİ EVİ İNŞA EDECEK”
“Keşan’da gördüğüm bir diğer eksik ise Spot İnşaat Malzemeleri alanındaydı. Keşan ve Trakya bölgesinde hali vakti yerinde insan olduğu kadar, maddi açıdan sıkıntılar çeken birçok vatandaşımız da var. Hayal ettikleri evleri inşa etmeye durumları olmayan insanların, evlerini yapmalarına imkân sağlayacak bir iş ile geldim, Keşan halkına. Ülkemizin birçok bölgesinde sıfır gibi villaların yıkıldığı yerler var. Bu villalardan kullanılabilir durumda olan malzemeleri toparlayıp, çok daha ucuz bir halde Keşan ve bölge halkıyla buluşturmak istiyorum. Yani anlayacağınız inşaat malzemesinin spotunu Keşan halkıyla buluşturmak istiyorum. Keşan Temizlik ve Keşan Spot İnşaat Malzemeleri olarak çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor.”
“İŞ YAŞAMINDA SAYGI, HERŞEYDEN ÖNCE GELİYOR”
Çalışma hayatında, kendini hiçbir zaman çalışanından üstün görmediğini ve hayatta kazandığı her parada, çalışanının hakkını gözeten biri olduğunu dile getiren Haliloğlu, çalışanlarından istediği üç şeyi sıraladı, “Tüm çalışanlarımın kendilerini özgürce ifade etmelerini isterim. Beni görünce çalışan, ben arkamı dönünce işini bırakan çalışan olmasınlar. Her şeyden önemlisi işlerine saygı göstersinler” diyerek, “çalışan insana saygım sonsuzdur” diye eklemeyi ihmal etmedi.

Adres: Pazar Sokak, Belediye Pazaryeri Kompleksi, No:2, Keşan

Web sitesi: https://kesantemizlik.net/

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet HALİLOĞLU
Ahmet HALİLOĞLU - 3 yıl Önce

Kardeşimle gurur duyuyorum .Yeni işinde insAllah çok başarılı olur .Allah doğru çalışanların yanındadır .

Galip Dunay
Galip Dunay - 3 yıl Önce

Yaylada üç teker araba işini işten saymadın. Mesleğin ilk icraatı unutulmaz

OSMAN şimşek
OSMAN şimşek - 2 yıl Önce

Allah rahmet eylesin iyi insandı

SIRADAKİ HABER