Fatma Aksal, “Uzunköprü D. Hastanesi hızlanıyor”

TBMM’de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşen Aksal; Edirne’ye son yıllarda yapılan yatırımlara dikkat çekerek “Sayın Bakanımız ile Edirne’de tamamlanan, devam eden ve planlanan sağlık yatırımlarımıza dair değerlendirmelerde bulunduk. Her alanda olduğu gibi sağlık sektöründe de ilimizin ihtiyaçları doğrultusunda, bilgi ve teknolojinin son imkanlarıyla yatırımlarımıza devam edeceğiz.’’ Dedi.

Fatma Aksal, “Uzunköprü D. Hastanesi hızlanıyor”

UZUNKÖPRÜ HIZLANIYOR”
Edirne’de sağlık alanında birçok eksiğin tamamlandığını belirten Aksal; “İlimizde sağlık yatırımı olarak en büyük eksiğimiz Uzunköprü Devlet Hastanemiz. Konuyu Bakanımızla görüşmemizde değerlendirdik. Sayın Bakanımızın talimatlarıyla Uzunköprü Devlet Hastanemizin yapımını hızlandırıyoruz. Bu hastanemizin yapımı tamamlandığında, Edirne’de tüm ilçe ve beldelerimizde olduğu gibi hemşehrilerimize daha kaliteli, daha refah, daha teknolojik imkanlarla geliştirilmiş bir sistemde sağlık hizmeti sunacağız.
DOKTOR MÜJDESİ’’
‘’Edirne genelinde sağlık alanında vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için eksik sağlık personeli kadrolarımız ihtiyacımız doğrultusunda en kısa zamanda tamamlanacak. Buradan bu müjdeyi paylaşmak istiyorum‘’ ifadelerini kullanan Aksal, ‘’Hemşehrilerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun. ‘’ dedi.
MÜNHAL KADROLARA TEŞEKKÜR
‘Edirne’de sağlık yatırımları için hemşehrileri adına Sağlık Bakanına teşekkürlerini ilettiğini belirten Aksal ‘’Sağlık Bakanlığı 101. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası münhal kadroları il genelinde birçok bölümde daha iyi hizmet için gerekli olan personel istihdamını sağlayacak. Sayın Bakanımıza Edirne’ye destekleri ve özellikle pandemi döneminde gösterdiği özverili çalışmaları için teşekkürlerimi sunuyoyorum."

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2021, 21:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER