Özçınar, “Risk haritasında sarı rengi gördük”

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Özçınar, Edirne’nin alınan tedbirler sonrası Korona virüs Risk haritasında sarı rengi görmesi nedeniyle tüm Keşanlılar’a teşekkür etti ve şunları söyledi: Kurallara uyan herkese çok teşekkürler, Sarı rengi gördük, beraber başarıyoruz, tedbiri de elden bırakmıyoruz.

Özçınar, “Risk haritasında sarı rengi gördük”

Başkan Yardımcısı Özçınar, geçen hafta Türkiye genelinde 100.000 nüfusa düşen vaka oranının bu hafta 62,54 olduğu Edirne’de bu hafta vaka oranının 29,43’e gerilediğini bildirdi.
Sağlık Bakanlığı'nın haftalık Korona virüs haritasında Edirne’nin sarı yani orta riskli bölgede yer almasının Keşan Belediyesi’nin, ilgili tüm kurumların büyük çabası ve vatandaşların özenle kurallara uyması neticesinde gerçekleştiğini belirten Özçınar, vatandaşlara şu çağrıda bulundu: Lütfen kırmızıya dönmeyelim. Alacağımız tedbirler, uygulayacağımız çalışmalar ile Edirne’ye mavi rengin de çok yakışacağını biliyoruz.” dedi.
Tedbirlerin bir an bile elden bırakılmaması gerektiğinin altını çizen Tahir Özçınar, “Korona virüs risk haritasında her hafta daha iyi sonuçlar alacağımızı biliyoruz. Tedbiri elden bırakmıyoruz. Başarılı çalışmaları nedeniyle, İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuza, fedakar çalışmalarıyla bizlere hayat veren sağlık çalışanlarımıza, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı personelimize ve kurallara uyarak bizlere destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Özçınar, Keşan Belediyesi’nin de pandemi döneminde yürüttüğü hem hijyen hem denetim hem de moral verici etkinliklerle Keşanlı hemşehrilerinin yanında olduğuna vurgu yaptı.
Tahir Özçınar, şunları söyledi: “Vatandaşlarımızdan isteğimiz, lütfen; temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyalım ve kısa sürede şehrimizi sarıdan maviye de döndürelim. Bu bizim elimizde, biz bunu başarabiliriz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER