Özel Keşan Hastanesi, tam kapanmada hizmete devam edecek

Özel Keşan Hastanesi, tam kapanmada hizmete devam edecek

Özel Keşan Hastanesi, 29 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek tam kapanma döneminde hizmete devam edeceğini açıkladı.
Hastaneden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “26.04.2021 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda; hali hazırda uygulanmakta olan kısmi kapanma tedbirlerine yeni önlemler eklenerek tam kapanma dönemine geçilecektir. 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma döneminde ülke genelini kapsayacak şekilde tedbirler alınmıştır.

Bu tarihler arasında hastanemiz sağlık hizmeti sunmaya devam edecektir. Tüm branşlarda hasta kabulü sağlanacaktır. Hastanemizi arayarak aldığınız randevular için sizlere bilgilendirme mesajı gelecektir. Web sitemizden aldığınız online randevular için ekran görüntüsü alıp hastanemize başvuruda bulunabileceksiniz. Maske –mesafe- hijyen kurallarına uyalım. Tedbiri elden bırakmayalım. Sağlıklı günler dileriz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER