Psikolog Gizem Ürek, Edirne’de hizmete başladı

Psikolog Gizem Ürek, Edirne’de hizmete başladı

Keşanlı Psikolog Gizem Ürek, Edirne’de, İstasyon Mahallesi’nde, Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni hizmete açtı.

Psikolog Gizem Ürek kimdir ?

Edirne’nin Keşan ilçesinde doğdum. İlkokul ve ortaokulu Keşan’da Ahmet Yenice İlköğretim Okulunda okudum. Liseyi Edirne Bahçeşehir Kolejinde okudum. Lisans eğitimimi Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladım. Lisans eğitimim sırasında çeşitli seminerlere ve konferanslara katıldım. Bu sürede test eğitimlerimi tamamladım. Okul stajlarımı tamamladım. İstanbul Aydın Üniversitesinde Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans yapmaktayım. Teorik ve uygulamalı derslerimi başarıyla bitirdim, şimdi tez sürecindeyim.
Bilişsel davranışçı terapi, kısa süreli çözüm odaklı terapi ve oyun terapisi eğitimimi tamamladım. Aynı zamanda Çocuk, Ergen Psikoterapisi ve Ebeveyn Danışmanlığı eğitimi aldım. Öğrenme Güçlüğü Uygulayıcı Eğitimimi tamamladım. 29 Eylül 2022 tarihinde, Edirne'de Adliyenin karşısında Gizem Ürek Psikolojik Danışanlık merkezimi açtım. Orada online ve yüz yüze seanslar yapmaktayım.
Danışmanlık/Terapi Süreci Hakkında

Psikolojik danışma sürecine öncelikle danışanı tanıyarak yani ona kendisi hakkında sorular sorarak başlıyorum. Başvuru sebebini, beklentilerini ve hedeflerini öğrenip bu doğrultuda çalışmaya başlıyoruz.
Gizem Ürek Psikolojik Danışmanlıkta: Çocuk (5-12), Ergen (12-18), Yetişkin (18-65), Ebeveyn gruplarına psikoterapi yapmaktayım.

  • Çocuk Psikoterapisi
  • Ergen Psikoterapisi
  • Yetişkin Psikoterapisi
  • Ebeveyn Danışmanlığı
  • Oyun Terapisi
  • MOXO Dikkat Testi
  • MMPI çok yönlü kişilik testi
  • Psikolojik Testler (AGTE, Mertopolitan (okul olgunluğu testi), Frostig, S.D. Porteus Labirentleri, D2, Peabody, Kent EGY, Bir İnsan Çiz, Aile Çiz, Cattell, Bender, Frankfulter)
  • Depresyon, Anksiyete, Yeme Bozukluğu gibi ölçekler uygulanmaktadır.
  • Özel Öğrenme Güçlüğü Eğitimi verilmektedir.
    Çalıştığım alanlar: Yeme bozuklukları, özgüven problemleri, okul problemleri, sınav kaygısı, kardeş kıskançlığı, arkadaş iletişimi, uyum problemleri, sınır ihlalleri, boşanma süreci ve ayrılık, tırnak yeme, saç yolma, yalan söyleme, duygu düzenleme becerisi, ergenlik dönemi sorunları, çocukluk dönemi sorunları, ebeveyn tutumlarına dair sorunlar, çocuk eğitimi ile ilgili sorunlar, panik bozukluk, panik atak, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, mükemmeliyetçilik, erteleme davranışı, özel öğrenme güçlüğü, stres yönetimi, fobiler, aile içi çatışmalar, depresyon, OKB, anksiyete bozuklukları, yaşlara göre cinsel eğitim, travma, mesleki/eğitim danışmanlığı, öfke yönetimi, kurumsal danışmanlık.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2022, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER