Şok denetimlerde ceza yağmuru, tam 332 kişi..

Şok denetimlerde ceza yağmuru, tam 332 kişi..

Keşan’da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir içinde bir dizi şok denetimler gerçekleştirdi. Kontrollerin yapıldığı noktalardan geçenleri denetleyen ekipler tarafından aranması olan şahıslar, silah ve uyuşturucu madde yakalanırken, korona virüs tedbirlerine uymayan 332 kişiye ise toplamda 834 bin 300 TL ceza kesildi.

Keşan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede genel asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik ilçe genelindeki haftalık şok denetimlerine hız kesmeksizin devam ediyor. Çok sayıda oluşturulan kontrol noktalarında görev alan ekipler bölgeden geçen araç ve yayalara yönelik denetimler gerçekleştirirken, aynı zamanda mahalle içlerine de giren ekipler GBT sorgusu da yaptı.
Devam eden denetimlerin yeni ayağı 1-8 Mart tarihleri arasında yapıldı. Asayiş uygulamasında bulunan ekipler tarafından, çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, 1 pompalı tüfek, 1 tabanca ile birlikte çok sayıda mermi ve fişek ile 2.62 sentetik cannabinod ele geçirildi.


Ayrıca yapılan denetimlerde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 238 kişiye 749 bin 700 TL ve maske kurallarını ihlal eden 94 kişiye ise 84 bin 600 TL idari para cezası uygulandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER