21. Dönem Edirne Milletvekili Şimşek, “İlin sakini değil, sahibi olalım”

21. Dönem Edirne Milletvekili Şimşek, “İlin sakini değil, sahibi olalım”

21. Dönem Edirne Milletvekili Şadan Şimşek, çalışmalarına ilişkin bir basın bildirisini kamuoyuyla paylaştı.
Şimşek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Değerli Basınımıza,
Edirne İl, ilçe, belde ve köy ziyaretlerimi yapmaya ve halkımız ile buluşma çalışmalarına başlamış bulunmaktayım.
19-25.09.2022 tarihleri arasında Edirne Merkez, Süloğlu, Havsa, Kırcasalih, İpsala, Meriç, Uzunköprü, Enez, Yenice Köyü, Büyük Evren Köyü, Paşayiğit, Keşan’da ziyaretleri yaparak, halkımızla, esnafımızla, meslek odalarımızla, Üretici Birliklerimizle, STK’lar ile örgütlerimizle bulaşarak yöremiz ile ilgili sorunları ele aldık. Halkımız yapılan hizmetleri unutmadığını görmenin, şahsıma gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı çok mutlu oldum. Her zaman halkımın hizmetindeyim. Bundan sonraki süreçte ziyaretlerimize devam edeceğiz.
Yaptığımız gezi ve ziyaretlerimizde; başta ekonomi olmak üzere, işsizlik, üreticimizin alın terinin karşılığını alamaması, yereldeki sosyal, kültürel sorunlar, ilgisizlik, alım gücünün azalması, fiyatların artması, gelecek kaygılarını dile getirildi. Tüm sorunların yerelde ve genelde çözümleri var.
Yeter ki! İlimizin sakini değil, sahibi olalım.
Halkımızın gündeminde günlük yaşamsal geçim sorunlarından başka yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri var. Burada halkımız kendilerine güven verecek, sorunlarını çözüm üretecek, gece gündüz hizmet edecek kişileri görmek istediklerini belirttiler.
Serhat Kentimiz, Edirne ilimize sahip çıkmak, halkımızla bütünleşerek sorunları çözmek, geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak, umutsuzluklarına son vermek, ilimizin evladı, kardeşi olmanın mutluluğunu yaşamak, hizmet etmek, İlimizi hak ettiği yere getirmek görevimizdir. Her şey çok güzel olacak… Önemli olan halkımıza hizmet sevgimizi her zaman içimizde hissetmeliyiz.
Kamuoyuna duyurulmasını rica eder,

Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER