Adalet Bakanı Gül, Keşan Belediyesi’ni ziyaret etti

Adalet Bakanı Gül, Keşan Belediyesi’ni ziyaret etti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, geçtiğimiz Cuma günü Keşan Belediyesi’ni ziyaret etti.
Saat 17.45 sıralarında Keşan’a gelen Bakan Gül, Edirne Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ile Keşan Adliye Sarayını ziyaret etti.
Abdulhamit Gül ve beraberindekiler burada, Keşan Kaymakam Vekili ve İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, MHP İlçe Başkanı Adnan İnan, Keşan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Sesli ve adliye personeli tarafından karşılandı.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile beraberindeki heyet, buradaki ziyaretin ardından, Keşan Belediye Başkanlığı'na geçti.
Gül, burada da Helvacıoğlu ile Belediye Başkan Yardımcıları ve siyasiler ile belediye personeli tarafından karşılandı.
Belediye Başkanlığı makamına geçen Abdulhamit Gül, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, Keşan’ın özellikle insanlarını ve coğrafyasını görmenin kendileri için çok mutluluk verici olduğunu dile getirerek, "Keşan’da değerli Belediye Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bunlarla ilgili olarak Edirne’de de görüştük. Keşan’a hemşehrilerimizin ve vatandaşlarımızın verdikleri tüm destek için de teşekkür ederim. Hem merkezi yönetim hem yerel yönetim olarak Keşan’a, Keşanlı vatandaşlarımıza ve hemşerilerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Yine adalet hizmetleri bakımından da Adliye'de de talepleri aldık. Bu konuda Keşan’a yatırımları ve desteklerimizi sürdüreceğiz. Ben bu vesile ile tüm Keşan’a, tüm hemşerilerimize selamlarımı saygılarımı iletiyorum." dedi.
Basın mensupları tarafından, daha önce Keşan'a Ağır Ceza mahkemesi ve cezaevi yapılmasının planlandığı yönündeki açıklamalar hatırlatılan Abdulhamit Gül, "Ağır Ceza Mahkemesi ve Adliye'nin genişletilmesi ile ilgili tüm çalışmaları aldık. Bakanlığımızı ilgilendiren konularla ilgili talimatları verdik. Diğer konuları de takip edeceğiz. Burada daha çok okul, çocuklarımız ve gençlerimiz için daha güzel hizmetleri sürdüreceğiz. Adliye’nin genişletilmesi gündemimizde. Diğer konularla ilgili de gelişme oldukça yine takibini edeceğiz." diye konuştu.
Mustafa Helvacıoğlu ise ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konuşmanın ardından, Bakan Gül'e, Zeki Müren ve Neşet Ertaş'ın ölüm yıldönümü nedeniyle kısa bir müzik dinletisi gerçekleştirildi.
İkramların ardından Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e yöresel ürünlerden oluşan sepet Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından hediye edildi.
Keşan Belediyesi ziyaretinin ardından yürüyerek MHP ve AK Parti Keşan İlçe Teşkilatlarının bulunduğu 100. Yıl İşhanı’na geçen Gül, esnafı ve vatandaşı selamdı.
MHP ve AK Parti Keşan İlçe Teşkilatlarının ziyaret edilmesinin ardından Gül ve beraberindekiler, 23 Eylül 2021 Perşembe günü hayatını kaybeden Mustafa Mercan’ın ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini illettiler.
Taziye ziyaretinin ardından Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Keşan’dan ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER