Ak Parti İl Yönetimi’nden UTSO’ya ziyaret

Ak Parti İl Yönetimi’nden UTSO’ya ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Kadir Bilgin, İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut ile Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte geçtiğimiz gün Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaret düzenledi.
Ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Covid-19 salgınının ekonomiye etkileri ile ilgili odaları ve ilgili diğer kurumları ziyaret ederek, sorunlarını taleplerini dinliyoruz. Pandemi ile ilgili beklenti ve sorunların yerelde tespiti için mesai harcıyoruz. Ziyaretlerimizin sona ermesi ile birlikte oluşturulacak rapor üzerinden çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.
Toplantıda pandemi sürecinde odamızın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, “Bu zor süreçte odamız, üyelerden gelen talepleri çok hızlı bir şekilde gerekli mercilere iletti ve büyük çoğunluğu olumlu sonuçlanan talepler üyelerimizle paylaşıldı. Pandemi sürecinde iş dünyamızın yaşadığı sıkıntılara yönelik, Hükümetimizin sağladığı Kısa Çalışma Ödeneği işletmelerimiz için çok önemli bir katkı oldu. Yeni İstihdam Kalkanı Paketi’nin ayrıntıları üzerine çalışılıyor. Bu konuda da iş dünyasına güzel müjdeler geleceğini düşünüyoruz” diye konuştu.
Şehrin ve bölgenin ekonomisi ile pandemi sürecinde hayatı etkileyen gelişmeler konusunda yapılan istişareler sonrası UTSO Başkanı Ercan İhtiyar, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER