AK Parti İpsala’dan Büyük Kongre (Ankara) açıklaması

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Çarşamba günü Ankara’da yapılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçildiği kongreye katıldıktan sonra değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti İpsala’dan Büyük Kongre (Ankara) açıklaması

SİYASETİ ÇİRKİNLEŞTİRİYORLAR”
AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, “İpsala’da son dönemlerde çirkin bir siyaset anlayışının geliştiğini, bunun nedeninin ise son umutlarını 2023 seçimlerine bağlayan zillet ittifakının, liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, artarak yoğunlaşan sevgi selidir ”dedi.
Türkiye’nin kaosa girmesi için ellerini ovuşturanların olduğunu vurgulayan İlkdoğmuş, “Türkiye ne zaman kara bulutların içine girse hemen ellerimi ovuşturmaları yok mu? Pandemi sürecinde benim gurur duyduğum ülkem 141 ülkeden yüz binin üzerinde vatandaşını ülkesine tedavi için getirdi. Yaptığı şehir hastaneleri olmasa, Avrupa ülkeleri gibi hastanelerin koridorlarında insanlar ölürdü. Dünyada aşılamada çok iyi sıradayız. Bu sefer gitti, bu sefer bitti AK Parti diye düşünenler gene hüsrana uğradı” dedi.
AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, “Sürekli partimizin kongrelerini servis ederek, ağır hakaretlerde bulunanlar, kendi partilerinin etkinliklerini, yurt gezilerini, üye kayıt programlarını, salon toplantılarını görmemezlikten gelmeleri tam bir ikiyüzlü siyasetin göstergesidir.
İşlerine gelince partimize her türlü hakareti reva görenler, kendi partilerinin etkinliklerini kıs kıs gülerek seyretmeleri riyanın daniskasıdır. Aynı zihniyet İstanbul sözleşmesini bahane edip, İstanbul CHP il örgütü sokağa çıkmadı mı? Diyarbakır’da nevruz kutlamadı mı?” dedi.
BU KUTSAL GÖREVİ BIRAKIRIM”
AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, İpsala gibi küçük ilçelerde siyasetin çok önemli olduğunu, yazarken veya konuşurken çok dikkat edilmesi, iyi araştırma yapılması gerektiğini ifade ederek, “Gelelim İpsala siyasetine, burada hepimiz yüz yüze bakıyoruz. Birbirimizin düğününe cenazesine gidiyoruz. Oy için bu kadar çirkin yalanlarla iftiralarla halkımızı yanıltmak; halkımızı galeyana getirme çabaları çok çirkince bir yaklaşımdır.
Ocak ayından beri İpsala’da yaşanan vaka artışlarını kongrelerimize bağlayarak algı yapmaya çalışan bir siyasi temsilcileri ortaya çıkmış durumda, “esnaf ne olacak,” “ne olacak kahvecinin durumu” diye yangına benzin döken siyasetçileri daha bir defa İpsala esnaf kahvelerinde otururken görmedim.
Tüm İpsala halkımıza buradan sesleniyorum eğer ki ilçemizdeki vaka artışlarının sebebini bizim İl kongremize katılan kişilerden bulaştığını zillet ittifakı ispat etsin ben bu kutsal görevi yarın bırakacağım bu kadar kendimizden eminim. Zillet ittifakı ilçe başkanları ispatlamazsanız siz istifa edecek misiniz.?”
“ANKARA’YA İPSALA’DAN 6 KİŞİ GİTTİK”
AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, “Gelelim dün yaşanan algıya. ANKARA’ya kongreye otobüs dolu İpsala’dan insanlar gitmiş. Değerli İpsala halkı, ilçemizden teşkilatımızdan sadece 6 kişi otobüsün içinde vardı. Maskeli bir şekilde yarı yarıya bir şekilde kendimize dikkat ederek gittik ve salona dahi girmeden geri geldik.
Yolculuk fotosu elimde vardır. İstenirse de gösteririm. Öncelikle benim altı aylık yavrum var. Daha anasından süt emiyor, yaşlı anam babam var. İlk önce ailem, sonrada ilçem için herkesten çok dikkat etmekteyim. Allah’a şükürde şimdilik bir hastalık geçirmedim. Peki, bu zamanda neden gittik olur mu bu zamanda diyenlere şunu söylüyorum olur. Çünkü bizim Cumhurbaşkanımıza bir vefamız var, bir gönül bağımız var. Yanına gidip göremeyeceğimi dahi bile bile orada dışarda kalarak “senin için geldik” maneviyatını yaşamak için gittik.
Bu yüzden de kendimi tedbir amacıyla karantinaya almış bulunmaktayım” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER