AK Parti İpsala’dan cevap gecikmedi

AK Parti İpsala’dan cevap gecikmedi

İpsala Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamanın ardından bu kez de AK Parti İpsala İlçe Başkanlığı’ndan bir açıklama geldi.
Başkan Hakan İlkdoğmuş tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,
“Kıymetli hemşehrilerim;

Zalimin İPİ uzun VAKTİ ise kısadır.

İyi parti grup başkan vekili ismini ağzıma almayacağım şahsiyetsiz şehit yakınının bacısına söver. İpsala İyi parti ilçe başkanı gece yarısı yanınındaki gruplarla içki masasında beni telefonla arattırıp tehdit ettirmeye çalışır.

İyi parti İpsala belediye başkanı, dönemin kaymakamlık makamına çöplükten bozma araziyi, tekstil atölyesi olarak istihdamda kullanılmak üzere, vakıf mütevelli heyeti kararıyla resmî olarak kiraladı diye, peşkeş çektin der, sosyal yardımlaşma vakfını suçlar. Bu suçlamayı seneler sonra kendi kişisel ilişkileri bozulunca yapar .

Saraçilyas mahallesi toki konutlarının temizliği benim sorumluluğumda değil, temizletmiyorum der. Genel manada tüm sokakların temizliğiyle ilgilenmez.

İşkur il müdürlüğü yetkisi ve seçimimde okullara temizlikçi alımlarında, kendi isim verememiş diye konuyla hiç alakası olmayan Milli eğitimi okul müdürlerini tehdit eder. size bundan sona iğne yok okulların çöpünü Hakan başkan aldırsın der.

Dsi 114 şube müdürlüğü kendisine dilekçe veren vatandaşın, asli görevi olan taşkın deresini temizlediği için tehdit edilir, işi durdur oradan hemen çıkmazsan mahkemeye veririm kurumunu der.

o dilekçeyi verenlerinde evlerini de yıkıcam görsünler diyen bir İpsala Belediye yönetimi var sonu kısaldıkça saldırgan bir davranış içine girmeye başlamıştır.

Tüm kurumlara tehdit,vatandaşa tehdit, İktidar partisi temsilcilerine tehdit…

Bunların İpsala’ma güzel ilçeme bir şey yapmaya hala niyetleri yok yapılmasına bile engel oluyorlar.

İlçesine hizmet etme aşkı olan belediye yönetimi, parti rozetini çıkarır tüm vatandaşlara eşit hizmet eder, siyasetle ilgisi olmayan ilçenin kurumları ve yöneticileriyle güzel geçinir, iktidarla güzel geçinir, ilçeye hangi yatırımı hep beraber kazandırılabiliriz diye hareket eder, ama maalesef ki sizin bir çivi çakamaya hala niyetiniz yok. Yapılan güzel işleri de siyasete alet ediyorsunuz .

İpsala tarihine kara bir leke olarak geçeceksiniz , 100 sene sonra bile gelecek kuşakların dillerinde en başarısız, en beceriksiz bir belediye yönetimi olarak anılacaksınız bu yazım da buradan tarihe söz olarak geçsin.

Gelelim belediyenin dünkü sosyal medya üzerinden açıklamasına;

Seçimden beri köprü mahallesine teşekküre bile uğramamış bir belediye başkanı varken biz ise defalarca o insanların evlerine gittik.

Tüm İpsalamın çıkmaz sokaklarında bile ayak basmadığımız yer kalmayacak buda burdan bilinsin istiyorum.

18.06.2021 Köprü mahallesi bir ev ziyaretimde vatandaşın feryadını duydum. bana evinin arkasındaki dereyi gösterdi 3 metre kamışlık ,suyun gitmesi imkansız inanın, 2 senedir temizlenmiyor bu yüzden her yağmurda bu evlerin hepsi sular altında kalınıyor çözüm bulun başkanım denildi. bizde belediye makamına gidin buna biz bir çözüm olamayız dedik.

22.10.2021 Köprü mahallesi ziyaretimde ise kahvede tüm vatandaşın talebi bu taşkın deresinin temizlenmesi oldu. Belediyeye kaç kez gidilmesine rağmen temizlenmediği söylendi.

Bizde o zaman siz Dsi 114. şube müdürlüğümüze gidin bir dilekçe verin bizde takipçisi olalım dedik. Sorunu da resmî kurumlara hem biz hem de vatandaşlar iletti.

Dsi den edindiğimiz bilgiye göre de Köprü Mahallesinden doğan drenaj kanalının 300 mt lik uç kısmının olduğu yani Dsi ye ait olduğunu , ihtiyaç duyulduğunda DSİ’ ce temizleneceğini , zaten dere temizliklerinin de taşkının olmaması için , Dsi nin asli görevi olduğunu öğrendik . Vatandaşların verdiği dilekçeye istinaden de yerleşim alanı içinde bulunan 300 m’ lik kısmı dün itibariyle DSi şube müdürlüğü tarafından başlamış ve bitirilmiştir. İlçede yaşanan bir sorunun çözülmesi neden belediyeyi rahatsız eder. Siyasi partilerin ve ilçe başkanlarının görevi halkın sorunlarının çözümü için uğraşmaktır.

Fakat ilerleyen saatlerde İpsala belediyesinin kurumsal sosyal hesabından açıklama yapılarak, sanki belediye başkanını koltuğundan etmeyi hızlandırmak için hazırlanmış bir metinle şok olduk. Artık resmen uzun İPİN vaktinin kısaldığı her geçen gün belediye içinden birileri tarafından bile görülmeye başlanmıştır.

Sonuç olarak İpsala sorunlarını çözmek için gayret göstermeye, bize iletilen her sorunu yetkili mercilere ulaştırmaya devam edeceğiz.

Hiçbir tehdit, hiçbir yıldırma politikası bizleri İPSALA’mıza hizmet etme aşkımızdan alıkoyamaz.

Son dönemlerde yaşadığımız bu gelişmeleri kamuoyu ile paylaşıyor, takdiri hizmet bekleyen İPSALA’lı hemşehrimize bırakıyor, hayırlı Cumalar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER