AK Partili Aksal’dan Beyendik ve Meriç ziyaretleri

TBMM KEFEK Başkanı AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Beyendik ilçe teşkilatının yeni hizmet binası açılışına katıldı.

AK Partili Aksal’dan Beyendik ve Meriç ziyaretleri

Yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını dileyen Aksal; “AK Parti Beyendik Belde Teşkilatımızın yeni binasının açılışını gerçekleştirdik. Mevlam hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.” Dedi.
Milletvekili Aksal; Beyendik beldesinde yaşanan coşkuyu dile getirerek hemşehrilerine teşekkür etti: “Belde teşkilatımızın yeni binasının açılışını gerçekleştirmek için gittiğimiz Beyendik beldemizde bizi büyük bir çoşkuyla karşılayan teşkilat mensuplarımıza, hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin geleceğinin teminatı olan AK Partiye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güvenleri sonsuz. Bu ülkenin gururu olan ve eğitim uçuşlarını #Keşan’da gerçekleştiren İHA ve SİHA’larımızdan rahatsız olanlara vatandaşlarımız cevabı 2023’te verecek inşallah”
Milletvekili Aksal; AK Parti Meriç İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek göreve yeni atanan Sayın İbrahim Bilgiç’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER