AK Partili Hakan İlkdoğmuş, “Yeter artık, İpsala’ma hizmet edin”

AK Partili Hakan İlkdoğmuş, “Yeter artık, İpsala’ma hizmet edin”

İpsala’da söz düellosu ve siyasette yüksek tansiyon devam ediyor.
Bu kez de Adalet ve Kalkınma Partisi İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, İpsala Belediyesi yönetimini adeta topa tuttu.
Başkan İlkdoğmuş açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Belediye yönetimi göreve gelmeden önce birleşe birleşe kazanacağız, hep birlikte yöneteceğiz, İpsala'ya baharı getireceğiz deyip göreve geldi. Fakat birleşmeler dağıldı, halkalar koptu, hep birlikte yöneteceğiz derken ise bizler kendinden olmayanlara kin kusacak tehdit edecek bir yönetim düşünmemiştik. Benim sosyal medya paylaşımlarımı beğenenleri dahi arayıp tehdit eden bir yönetim. İşi gücü hizmet etmeyi bırakmış, boş işlerin peşinde koşmayı kendine iş edinmiş, 2,5 senede ise baharı değil, baharı temsil eden laleleri çiçekleri dahi ekememiş bir yönetim.

Lütfen artık İpsala’ma, ilçeme hizmet edin. Biz desteğimizi her zaman verdik. İpsala gümrüğünün 5.000 m2 kapalı alan çatı malzemesi Keşan Belediyesi’ne verilmişti.

Değerli belediye başkanımız ve önceki dönem kaymakamımızın talebi üzerine 1000 m2 i İpsala belediyesine kazandıralım biz bununla köprü mahallesine pazar yeri ve yazlık düğün salonu yaparız demeleri üzerine devreye girdik, 1000 m2 çatı malzemesini İpsala belediyemize kazandırdık. Aradan 1,5 sene geçti bizim çatı malzemeleri de yok yazlık düğün salonu da, mahalle pazar yeri de yok. Keşan belediye ise alınan malzemelerle;

-ESKİ KÖY GARAJI BARİKAT

- ÇARŞAMBA PAZARI ÇATI

- SALI PAZARI ÇATI

- ERİKLİ ENGELLİ PLAJI RAMPASI

- YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI GÖLGELİK

- ŞEHRİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDE MOBESE DİREĞİ

- YAYLA SAHİLİ KUMSALA İNİŞ MERDİVENİ

- ÇÖP ADALARI PROFİL DEMİRLERİ

- GERİ DÖNÜŞÜM PARKI AYDINLATMA DİREKLERİ

Gibi yerlerde kullanarak vatandaşına hizmet için kullanmıştır.

Tekstil fabrikasını, 2 partilinizi işe sokamadınız diye kaçmasına sebep olun sonra bize pas atıp siz çevre şehircilik il müdürlüğünden izin alın deyip bizi suçlayın.

Fabrika yerini kültür alanından çıkarmak için meclis kararı alırken yerine milli emlak arazisi değil de belediyenin 1,5 dekar bir yerini gösterseydiniz iş bitmiş miydi bitmemiş midi ? İşiniz engel olmak, işiniz bozmak, yıkmak, insanların ekmeğinle oynamak. Aynı şekil yazıktır günahtır 2,5 senedir bitmiş otelin başına gelmiştir. İşinize geldi mi bizler kanunsuz iş yapmıyoruz dersiniz kendi yakınlarınıza kanunları uygulamaz görmezden gelirsiniz.
Bunları körü körüne yapan bir yönetimin herkesin anladığı gibi, 2,5 sene sona artık gideceklerini anladıkları en azından benden olmayandan intikam alayım dedikleri apaçık ortadadır.

Şahsıma ait iş bitirme belgelerimin sadece kamu ihale kurumuna işlenmesi için verdiğim dilekçe, 2 aydır niye havale edilmemektedir. Bu da mı kanunsuzdur.

İnanın bizler olduğumuzda sizlerin belediye işlerini kahvelerinizi içene kadar halledip elimizle teslim edeceğiz. Bizler siyasetçiyiz, tabii ki eksiklerinizi tartışacağız, tabi ki söyleyeceğiz neden bu düşmanlık neden bu kin anlamak zor, hepimizin gideceği yer ışıklar mezarlığı.

Kaymakamlık makamına, İpsala’nın en yüce kurumsal kimliğine nasıl çıkıp peşkeş çekmiş denir aklım fikrim almıyor. İçinde ineklerin bakıldığı, ağıldan farksız bir yer güzelleştirilip masraf yapılarak 100 kişiye istihdam sağlanmış neyin peşkeşi neyin kafasını yaşıyorsunuz. Sadece bu söze soruşturma açılması için gerekli mercileri göreve davet ediyoruz. İnanın artık yakında her gün bir mahalleye bir ekibimiz çıkacak kaldırımdan tutun da, yolları çöpleri, en az 50 foto çekip paylaşım yapacağız. Bir tane sağlam bir yer yok bir tane sağlam belediye aracı kalmamış, bakımsız pislik içinde araçların içine dahi binilecek durum kalmamış, kabak lastikle kimin indiği kimin bindiği belli değil yazıktır günahtır bunlar tüm İpsalanın belediye başkanın aslı görevi de belediyenin demirbaşlarına sahip çıkmaktır. Hizmet zaten yok, tüm İpsala anladı da artık en azından sahip olanı koruyun.

Bir de benim gözümde değerli olan dürüst karakterli, ilçemizin ileri gelen ağabeylerim var. Bunlar nasıl susuyor, nasıl görmüyor neden kimseden ses çıkmıyor anlamakta çok zorlanıyorum. Birkaç şak şakçı tayfa vicdanı körermiş, sadece işi, menfaat olan, her zaman gibi onlara sözüm yok zaten.

Sözlerime son verirken yeter artık hizmet edin, vicdanlı olun, yüreğiniz sızlasın artık diyorum. Kalın sağlıcakla, Allaha emanet olun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER