AK Partili İlkdoğmuş, “15 Milyon TL yatırımla döndük”

AK Partili İlkdoğmuş, “15 Milyon TL yatırımla döndük”

Geçen haftaki Ankara ziyaretini değerlendiren AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, “İpsala Aşkı ile çıktığımız yolda Ankara dönüşü İpsala’ma 15 milyon yatırımla dönmenin gururu ve mutluluğu içindeyiz.”

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, geçen hafta gerçekleştirdiği Ankara ziyareti sonrası yaptığı durum değerlendirmesinde İpsala’ya eser kazandırmanın gayreti içinde olduklarını söyledi.

“MÜHİM OLAN ESER BIRAKMAK”

Makamların ve mevkilerin gelip geçici olduğunu ve kalıcı eser bırakmanın daha önemli olduğunu ifade eden İlkdoğmuş, İpsala Anadolu Lisesi’nin ihale aşaması için hazırlıkların devam ettiğini belirterek “İpsala’mıza yeni bir okul kazandırmak için bize desteğini esirgemeyen ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

GENÇLİK MERKEZİ HAYIRLI OLSUN

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Edirne olarak geçen hafta Ankara’ya bir hafta süren bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Belde Belediye Başkanlarımız beldelerinin sorunlarını İl Başkanımız Sayın Belgin İba ve Milletvekilimiz Sayın Fatma Aksal ile birlikte anlatma imkânı bulduk.

İlk olarak Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu'nu ziyaret ederek taleplerimizi ilettik

Belde Belediye Başkanlarımızın taleplerini dinleyen ve Sayın Bakanımız İpsala’mıza Sayın Bakanımız İpsala’mıza Gençlik Merkezi, Saraçilyas mahallesindeki TOKİ konutlarının olduğu alana halı saha, basketbol sahası ve ayrıca her okula basket potaları konulması, Yeni karpuzlu beldemize futbol sahası talimatını vermiştir. Hayırlı olsun” dedi.

İPSALA, ÇAĞDAŞ BİR KÜTÜPHANEYE KAVUŞACAK

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Edirne grubu olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u, ziyaret ettiklerini belirterek serhat ilçe İpsala’nın önemli bir olan Kütüphane ihtiyacını dile getirdiklerini kaydetti.

İlkdoğmuş, “Sayın Bakanımız bu isteğimize olumlu bakarak İpsala’mıza kütüphane yapılması yönünde olumlu görüş belirtmişlerdir. Başta öğrenci kardeşlerimiz olmak üzere İpsala’mıza hayırlı olsun” dedi.

İlkdoğmuş, Köylerde kullanılmak üzere 100 adet konteynerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliğine gönderileceğini söyledi.

15 MİLYON YATIRIMLA DÖNDÜK

Geçen haftaki Ankara Ziyaretini değerlendiren AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,“İpsala Aşkı ile çıktığımız yolda Ankara dönüşü İpsala’ma 15 milyon yatırımla dönmenin gururu ve mutluluğu içindeyiz.

2022 YILI İPSALA STRATEJİK PROGRAMI PAYLAŞTI

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,2022 yılında İpsala adına takip edecekleri stratejik planı kamuoyu ile paylaşarak “Bu yıl İpsala adına bu sizlerle paylaştığımız programımızı gerçekleştirmek için yoğun bir gayret sarf edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER