Akalın, “Edirne’de, İYİ Parti’ye yoğun ilgi var”

Akalın, “Edirne’de, İYİ Parti’ye yoğun ilgi var”

İYİ Parti Edirne Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Akalın, İYİ Parti’ye yoğun ilgilinin olduğuna işaret ederek, “İYİ’ler ailesine katılarak gücümüze güç katan arkadaşlarımızla iktidara giden yolda birlikte yürüyeceğiz” dedi.
Edirne’de İYİ Parti’ye katılımlar devam ediyor. İYİ Parti Edirne Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Akalın, Edirne’de partisinin büyüyerek iktidara yürüdüğünü söyledi. Aralarında iş insanları, mimarlar, kamu emeklileri ile avukatların olduğu çok sayıda yeni ismin İYİ Parti’ye katıldığını ifade eden Prof. Dr. Mehmet Akalın, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde iktidar yürüyüşümüzde aramıza katılan her bir arkadaşımız gücümüze güç katıyor. Kadınların, gençlerin, çiftçinin, esnafın, işçilerin, işsizlerin, emeklilerin çıkarları için ortak projelerde bir araya geldik. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günleri bütün arkadaşlarımızla birlikte değiştireceğiz” ifadelerini kullandı.
Pof. Dr. Akalın, bulut.iyiparti.org sisteminden de üye müracaatında patlama yaşandığına dikkat çekti.
İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin de 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine vurgu yaparak, “14 Mayıs’ta tarih yazacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER