Aliş, 2023 İl Genel Meclisi programını anlattı

CHP İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Aliş, Edirne İl Genel Meclisi’nin 2023 yılında İpsala’da yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Aliş, 2023 İl Genel Meclisi programını anlattı

İsmail Aliş, Köylerde yapılan çalışmalar ve 2023 yılında yapılacak yatırımlar ile ilgili de şöyle konuştu: “İl Genel Meclisimizin köylerine 2023 yılı bahar aylarından itibaren özellikle ilçemizin nüfus yoğunluğu olan Esetçe Beldesi ve Koyuntepe arasındaki yolun yapımı ile başlayacağız. Bu yolumuz yıllardan beri yapılamıyor ve kötü durumda, 2023 yatırım programıyla bu yolun yapımına başlayacağız.
Ayrıca Uzunköprü ilçesi ile bağlantı yolu olan Balabanköy ve Tevfikiye, Sultanköy ayrımına kadar yine asfalt çalışması yapacağız. Bu sene özellikle aldığımız kararla asfaltlarımız; sıcak asfalt ve beton asfalt olarak yapılacak. Daha uzun ömürlü ve daha dayanıklı olacak. Asfalt çalışmalarımızın dışında Köylerimizde altyapı çalışmaları ve yine parke taş döşemelerimiz yıl boyunca yoğun olarak gerçekleştireceğiz.
İl Özel İdare ekiplerimiz bugünlerde köylerimizin bozulan Sulama Göletlerinin tamirini ve bakımlarını gerçekleştirmektedir. Köylerimizin sıkıntılarını eksiklerini Muhtarlarımız ile istişare yaparak birebir takip ederek çözüm yollarını gerçekleştiriyoruz. Halkımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER