Başkan Demir, Enez'de İpsalalı üreticileri ziyaret etti

İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Demir, “İktidara milletimizle beraber birlikte geleceğiz”

Başkan Demir, Enez'de İpsalalı üreticileri ziyaret etti

İYİ Parti Edirne İl başkanlığı 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan esnaf, STK ve köy ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda İl başkanı Ekrem Demir, Milletvekili Orhan Çakırlar ve beraberindeki partililer Enez ilçesine giderek burada vatandaşlarla bir araya geldi.
Milletvekili Çakırlar başkanlığındaki ziyarette heyet vatandaşların ve esnafların talep ve sıkıntılarını dinleyerek not aldı.
İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, ziyaret hakkında yaptığı konuşmasında, “81 Vilayetimizde eş zamanlı olarak başlattığımız ve Ağustos Ayı boyunca sürdüreceğimiz Esnaf, STK, Köy ziyaretlerimize ENEZ İlçemizde devam ediyoruz… Milletvekilimiz sayın Orhan Çakırlar başkanlığında, ENEZ İlçe başkanımız Sayın Savaş Gündoğdu, İl genel Meclis Üyemiz sayın Tuncay Taşkın İle ilçe yönetim kurulu üyelerimiz organizasyonlarında esnafımızın ve vatandaşlarımızın dertlerini dinleyerek, taleplerini aldık.
Her zaman söylediğimiz gibi dertleri ve sorunları hep beraber çözeceğiz. Ülkeyi hep beraber yöneteceğiz. İktidara Milletimiz ile birlikte geleceğiz. Hiç bir güç ve kuvvet bizi haklı davamızdan geri çeviremez! Emekleri ve Gayretleri için çok kıymetli milletvekilimiz sayın Orhan Çakırlar ve İlçe başkanımız Sayın Savaş Gündoğdu başta olmak üzere il ve ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz” dedi.
Diğer yandan İYİ Parti Edirne İL Başkanı Ekrem Demir ve beraberindekiler, Edirne Valiliğince organize edilen, ülkemizde yaşanan yangın ve sel felaketlerinin yaralarının sarılmasına destek olmak amacıyla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri ile Girişimci Kadınların ürünlerinin satılacağı etkinliğe katıldı.
Başkan Demir, “S.S. İpsala Kadın Girişimciler Üretim ve İşletme Kooperatifi standını ziyaret ettik. Bol ve bereketli kazançlar olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2021, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER