Başkan Demir, “Gazilerimizin aziz hatırasını ilelebet yaşatacağız”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, “Milletimiz, tarihi boyunca bağımsızlığını ve özgürlüğünü korumak için sayısız zorluklara katlanarak, bu zorlukları aşmada herkesin payı olsa da, asıl pay sahipleri göğüslerini siper eden şehit ve gazilerdir” dedi.

Başkan Demir, “Gazilerimizin aziz hatırasını ilelebet yaşatacağız”

Başkan Demir 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile mesaj yayınladı. Demir, “Bulunduğumuz coğrafya tarihin en kanlı savaşlarına, en karmaşık siyasi oyunlarına sahne olmuştur. Dün, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Kore’de, Kıbrıs’ta, bugün de terörle mücadelede vatanın müdafaası ve dünya barışı için şahadete ulaşan ve gazi olarak dönen kahraman evlatlarımız, bugün ülkemizin birlik ve beraberliği bozmak için fırsat arayan dış güçlerin desteklediği kanlı terör örgütüne karşı da topyekûn mücadelemiz kararlılıkla yürütülmektedir.

Gazilerimizin aziz hatırasını ilelebet yaşatacağız. Bize miras bıraktıkları Cumhuriyetimizi birlik ve beraberlik içinde koruyacak, ülkemizi elbirliğiyle daha da güçlendireceğiz.

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER