Başkan Saygın, elektrik faturalarını unutturmadı

CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, elektrik faturalarına yapılan zammı bir kez daha gündeme getirdi. Yeni yılın ardından zamlarla soğuk bir duş alan vatandaş, bilhassa konutlarına ve işletmelerine gelen elektrik faturalarıyla adeta çarpıldı. İktidar kanadından yapılan açıklamalarda düzenleme yapılacağı söylense de şubat ayında gelen faturalar, vatandaşı bir kez daha isyan ettirdi. Konuya ilişkin konuşan CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın ise şunları söyledi:

Başkan Saygın, elektrik faturalarını unutturmadı

“DEFALARCA YANILTILAN ERDOĞAN DA AYNI ŞEKİLDE VATANDAŞI YANILTTI’’
“Halk, üzerindeki yükü bir türlü atamıyor, iki saniye soluklanamıyor. İktidar çay kaşığıyla verdiğini kepçeyle alıyor. Zamlar sağanak halde yağıyor. Özellikle elektrik faturaları vatandaşı çileden çıkarıyor. Geçtiğimiz ay ellerine geçen fatura ile şok olan vatandaş, bu duruma tepki gösterince iktidar geri adım atsa da akabinde yaptığı manevralarla zamlarda bir değişiklik olmayacağının sinyalini verdi. Buna rağmen vatandaş AKP’nin başındaki şahsın “düzenleme yapacağız” sözüne inanmak istedi. Ancak defalarca yol yürüdükleri tarafından yanıltılan Partili Cumhurbaşkanı kendisine yapılanı millete yaptı. Erdoğan, halkı yanılttı. Vatandaş bu ay da ellerine geçen faturalarla bir kez daha çarpıldı.”
“VATANDAŞ ÖDEDİĞİNİN İKİ KATTAN FAZLASINI ÖDEMEYE DEVAM EDİYOR”
“Vatandaşın tepkisi, mesajları bizlere ulaşıyor. Geçen ay 353 TL elektrik faturası gelen bir vatandaş mümkün olduğunca elektrik tüketimini azalttıklarını söylüyor. Ancak bu ay da gelen zamla bir kez daha şoka uğruyor. Vatandaşın onca çabasına rağmen bu ay gelen fatura da 339 TL. Onca oto kısıtlamaya rağmen ancak 14 TL az geliyor fatura. Ve bu vatandaşımız yeni yıldan önce kendilerine gelen faturanın en fazla 150-180 TL civarlarında olduğunu söylüyor. Şimdi de iki kattan fazla bir faturayla karşı karşıya.”
“MİLLET ARKANIZDAN BEDDUA DEĞİL DUA OKUSUN”
“Buradan son zamanlarını yaşayan hükümete çağrıda bulunuyorum. Son dönemlerinizi halka zulmederek, acı çektirerek sürdürmeyin. Beşli çetenin lehine değil halkın lehine işler yapın. Millet gittiğinizde arkanızdan beddua değil dua okusun. Bu faturalara bir hal, çare bulun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER