Başkan Tütüncü: “Kadının gücünü, tüm Türkiye gördü”

İYİ Parti Büyük Kadın Buluşması, Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti. Edirne dahil olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından gelen binlerce İYİ Partili Kadın Arena Spor Salonunu doldurdu.

Başkan Tütüncü: “Kadının gücünü, tüm Türkiye gördü”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü, programı değerlendirerek, “İYİ Partili on binlerce kadın, iktidar yürüyüşünde en ön safta olacağını tüm Türkiye’ye gösterdi. Bu kadınlarımızın iktidar haykırışıdır.” dedi.
İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü, açıklamasında “Liderimiz Sayın Meral Akşener'in "Kadın Yükselecek, Türkiye güçlenecek" sloganıyla başlattığı Kadının Vizyonu Büyük Kadın Buluşması programı 75 bin kişinin katılımıyla içerde kadınlar, dışarıda kadınlarımıza destek veren erkeklerle adeta muhteşem bir şölene dönüşmüştür. İnanıyorum ki bundan sonraki büyük buluşmamız iktidarımızı kutlamak için olacaktır. İYİ Parti Genel Başkanımız, Türkiye'de güçlü kadının sembolü Meral Akşener'e, Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Av. Ünzile Yüksel'e ve partimiz yönetimine bu anlamlı program için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü, Edirne’den yüzlerce kadınla programa katıldıklarını ifade ederek, “Hiç bir programda bizi yalnız bırakmayan İpsala Belediye Başkanımız Sn. Abdullah Naci Ünsal'a, bu büyük organizasyonun Edirne ayağını tek başına eksiksiz organize eden Yerel Yönetimler Başkanım Özkan Ayvaz’a çok teşekkür ederim. Yine Ankara'da büyük bir özveri gösteren otobüs sorumlularımız merkez ilçe başkanımız Sn. Serpil Balcı Gören’e, İpsala İlçe Başkanımız Sn. Gülçin Gürkan’a, İpsala İl yöneticimiz Sn. Fırat Dost’a, merkez ilçeden Sn. Ferhat Turan ve Özhan Loca’ya, katılım sağlayan Belediye Meclis Üyemiz Duygu Şener’e, tüm ilçe başkanlarıma, il ve ilçe yöneticilerime, İYİ ailemizin tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Türkiye İYİ olsun diye gecesini gündüzüne katan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER