Belgin İba, Keşan'da çalışmaları yerinde inceledi

Belgin İba, Keşan'da çalışmaları yerinde inceledi

AK Parti İl Başkanı Belgin İba, Keşan ziyaretinde Keşan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.
Belgin İba’ya, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu eşlik etti.
İba ve beraberindekiler, kent müzesi, yüzme havuzu, Atatürk Stadı ve spor salonunu ziyaret ederek, çalışmalarını yerinde inceledi.
KEŞAN KENT MÜZESİ ZİYARETİ
Belgin İba ve beraberindekiler ilk olarak Keşan Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Keşan Kent Müzesini ziyaret etti.
Heyet, restorasyon çalışmalarını yerinde incelerken, Keşan Kent Müzesi Koordinatörü Aslı Avcı’dan bilgi aldı.
Burada konuşan Helvacıoğlu, kent müzesinin Keşan’ın tarihine ışık tutacağını ifade ederek, “Müzemizde çalışmalar hızla ilerliyor. Keşan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında müzemizi hizmete açmaya planlıyoruz. Devletimizin, hükümetimizin desteği ile projemiz gelişiyor. Vizyon projelerimizden sadece 1’i olan kent müzemiz, geçmiş ile gelecek arasında köprü olacak.” dedi.

İba ise çalışmanın önemine dikkat çekerek, çalışanlara kolay gelsin diledi.
KAPALI YÜZME HAVUZU ZİYARETİ
Heyet daha sonra yüzme havuzuna geçti.
Kapalı yüzme havuzunun modern Keşan’ın yeni yüzü olduğunu dile getiren Mustafa Helvacıoğlu, şunları söyledi: “AK Parti Edirne İl Başkanımız Belgin İba ile olimpik yüzme havuzundayız. Keşan'ımızda yaşayan tüm hemşehrilerimizin spor yapabilmeleri için ilçemize tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Güzel işleri şehrimize kazandırdık. Daha güzelini de birlikte başaracağız. Keşan'ımızın çehresini değiştirecek çalışmalar için birlikte emek ve mesai harcıyoruz.”
İba ise kapalı yüzme havuzunun Keşan açısından çok önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek, ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
ATATÜRK STADI ZİYARETİ
Belgin İba ve beraberindeki heyet kapalı yüzme havuzunun ardından Keşan Atatürk Stadı’na geçti.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen heyet, ilgililerden bilgi aldı.
Tesisin açılması için gün saydıklarını dile getiren Mustafa Helvacıoğlu, “Keşan’ımıza modern bir tesis kazandırıyoruz ve sporunun her alanını içinde barındırıyor. Hükümetimizin de desteği ile Keşan’ımızın birlikte çok çalışmayan, değer katmaya devam ediyoruz.
Hemşehrilerimizin, en değerlilerimiz gençlerimizin ve çocuklarımızın sportif ihtiyaçlarını karşılayabileceği modern tesisimizi çok yakında açacağız.” şeklinde konuştu.
Burada söz alan İba, Keşan Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları yerinde incelediklerini söyleyerek, “Belediyemiz önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Belediye Başkanımız Helvacıoğlu göreve geldiği günden bu yana birçok projeye imza attı. Hükümetimizin de önemli bir desteği var. Bugün bazı çalışmaları yerinde inceledik ve kenti müzesinden, kapalı yüzme havuzuna, stadyum ve spor salonuna kadar hepsi birbirinden değerli çalışmaları. Keşan’ın daha da gelişmesi için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER