CHP Edirne Merkez İlçe’ye toplu üye katılımı

CHP Edirne Merkez İlçe’ye toplu üye katılımı

Çavuşbey Mahallesi’nde CHP’ye toplu üye kaydı programında konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Yaşadığımız sıkıntıları çocuklarımız yaşamasın diye uğraşıyoruz. Bütün çocukların daha mutlu yaşaması için mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Ben size hiç bir zaman tutamayacağım bir sözü söylemem” dedi.

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Çavuşbey Mahallesi’nde düzenlenen toplu üye kaydı etkinliğine katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, önemli açıklamalarda bulundu. CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Olcay Bakkalcı ve çok sayıda partilinin katıldığı CHP’ye üye kaydı etkinliğinde Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çavuşbey Mahallesi’nde yaşayan 20 kişiyi belediyede işe alacağı müjdesini verdi. Gürkan, önceliğin kadınlara verileceğini söyledi.
Edirne’de devam eden altyapı çalışmaları hakkında açıklamalarda Başkan Gürkan, altyapı çalışmalarının belediyeciliğin en zor işi olduğunu vurguladı. Çalışmalara Şükrüpaşa, Fatih ve Kocasinan Mahallelerinde başladıklarını çünkü o bölgelerin daha planlı bir yapıya sahip olduğuna değinen Gürkan, planlı bir şekilde çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmaları gerçekleştirdiklerini anlatan Gürkan, ilerleyen zamanda çalışmaların Çavuşbey Mahallesi’nde de başlayacağını açıkladı.


“Ben size hiç bir zaman tutamayacağım bir sözü söylemem” diyerek konuşmasına devam eden Gürkan, şu ifadelere yer verdi, “Amacımız çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak. Yaşadığımız sıkıntıları çocuklarımız yaşamasın diye uğraşıyoruz. Bizim de amacımız bu. Bizim de hedefimiz bu şehirdeki bütün çocuklar daha mutlu yaşasın. Bunun için mücadele etmeyi de sürdüreceğiz.
Ben seçimler öncesinde de geldim mahalleye, sonra da geldim. Seçimlerde geldiğimde ‘bana oy verin’ demedim. Nereye istiyorsanız verin. Herkes özgür. Aynı şeyi şimdi de söylüyorum. Önümüzde arka arkaya iki tane seçim var. Önce Milletvekili, Cumhurbaşkanlığı seçimi yapacağız. Ardından tekrar Belediye Başkanlığı seçimi yapacağız. Kime istiyorsanız ona oy vereceksiniz.


Vicdanınız, düşünceniz, iradeniz, dünya görüşünüz neyse oyunuzu ona göre kullanın. Oy sandığına girdiğinizde yaşadıklarınızı unutmayın. Mazotun nereden nereye geldiğini unutmayın. Doların, Euro’nun nereden nereye geldiğini unutmayın. Domatesin, biberin, salatalığın nereden nereye geldiğini unutmayın. Markete girdiğinizde daha önce o poşet kaç liraya doluyordu, şimdi kaç liraya doluyor bunu unutmayın. Kış geldi haliyle şimdi kömür lazım. Kömür geçen sene 750 lirayken bu sene nasıl 3.500 lira oldu bunu unutmayın. Bu yaşadıklarınızı, bu çektiklerinizi de unutmayın.
Hepimizin hayattaki en büyük hedefi çocuklarımızın bizim yaşadığımızdan daha iyi bir ortamda yaşaması. Hepimiz bunu istiyoruz. Ben kendi evlatlarım için ne istediysem sizin evlatlarınız için de onu istiyorum. Bunu unutmayın. Bizim ne ikinci bir pasaportumuz var, ne de paramız var yurt dışına gönderecek.”


HALKIMIZA BU FARKLILIĞI HİSSETTİRECEĞİZ

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Olcay Bakkalcı, İstasyon Mahallesi'nde başlayan programların Çavuşbey Mahallesi'nde devam ettiğini belirtti. Vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran Bakkalcı, "İl Başkanımız Fevzi Pekcanlı, Belediye Başkanımız Recep Gürkan ve örgütümüzle gerçekleştirdiğimiz halk buluşmasında Belediye Başkanımız Recep Gürkan partimize katılan vatandaşlarımıza partimizin rozetini taktı. Merkez İlçe Başkanlığına getirildiğim gün siyasette farklı bir yol haritası izleyeceğimi Edirne siyasetine farklı bir boyut kazandıracağımı söylemiştim. Merkez ilçe örgütü olarak Edirne halkımıza bu farklılığı hissettireceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER