CHP, emek kenti Zonguldak’ta

CHP KIRKLARELİ MİLLETVEKİLİ TBMM ÇEVRE KOMİSYONU ÜYESİ VECDİ GÜNDOĞDU’NUN “CHP GENEL MERKEZİNİN GÖREVLENDİRMESİYLE 8-9 TEMMUZ 2021 TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ZONGULDAK İLİ VE İLÇELERİ ÇALIŞMA ZİYARETLERİ” HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI

CHP, emek kenti Zonguldak’ta

CHP HER YERDE, HER ŞEHİRDE, HER SOKAKTA, HER KAPIDA”
“CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesiyle vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıları vatandaşın kapısında, işyerinde, evinde paylaşmak, vatandaşların dertlerine derman olmak, sorunlarına çözüm önerileri getirmek için illerimize yaptığımız çalışma ziyaretleri kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Ahmet Akın başkanlığında milletvekillerimiz, Parti Meclisi üyelerimiz ve örgütlerimizle birlikte iki günlük Zonguldak ziyareti gerçekleştirdik.
“Kara Elmas” diyarı, emeğin ve emekçinin güzel kenti Zonguldak İline çalışma ziyaretlerimizi milletvekilleri olarak gruplara ayrılarak şehrin dört bir yanına, ilçelere ve köylere, kapı kapı dolaşarak yaptık.
Saha çalışmalarımız kapsamında Zonguldak şehir merkezinde STK ve esnaf ziyaretleri yaparak hem küçük esnafın hem de çalışanların sorunlarını dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık.
Ertesi gün;
Dünyada baston imalatı ile ünlü Devrek ilçemizde saha çalışmamıza devam ettik. Devrek Belediyesini ziyaretimizde Başkanımızın armağanı olan; uzun ömür, sağlık dolu mutlu bir yaşam dileğinin simgesi olan KIRKLARELİ yazılı bastonu KIRKLARELİ halkı adına teslim aldım.
Daha sonra belediye Başkanımız ve örgütlerimiz ile birlikte sokak sokak dertleri dert edinmeye devam ettik, vatandaşlarımızın sorunlarını vatandaşımızın kapısında dinleme imkânı bulduk.
Tüm ziyaretlerimiz, görüşmelerimiz, STK, esnaf ve çalışanları ziyaretlerimiz sırasında bir kez daha gözlemledik ki, vatandaşın gözünde AKP Hükümeti ve Saray artık vatandaşın sorunlarına çare olmaktan uzak, yorgun, bitkin ve tükenmiş.
Vatandaşlarımız artık değişim istiyor, sorunlarını 20 yıldır çözemeyenlerin değişme zamanı geldiğini ifade ediyor.
Emeğin kenti Zonguldak’ta çalışanlar emeğinin karşını alamıyor, esnaf borç batağı içerisinde siftahsız kepenk kapatıyor.
Vatandaşlarımız artık inanıyor ve bunu çekinmeden ifade ediyor çözümün adresi CHP…Saygılarımla.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER