CHP Enez İlçe Başkanlığı’ndan AKP İlçe Başkanlığı’na cevap

CHP Enez İlçe Başkanlığı’ndan AKP İlçe Başkanlığı’na cevap

AK Parti Enez İlçe Başkanlığının açıklamalarından sonra Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı cevap verdi.

Yapılan açıklama şu şekilde:

‘’13 Ocak 2022 tarihinde genel başkan yardımcımız ve beraberindeki parti heyetinin İlçemizi ziyareti, Ak parti ilçe teşkilatının sosyal medya paylaşımından anlaşılıyor ki kendilerinde telaş, korku ve kıskançlık yaratmış. Bu arkadaşlara tavsiyemiz; hiç telaş yapmasınlar, korkmasınlar. Geliyor gelmekte olan ne yapsalar ne deseler artık çaresi yok. Yapılacak ilk genel seçimde gideceksiniz. Ülkemizin güzel topraklarına tekrar barış, kardeşlik, demokrasi, adalet ve hakça paylaşılan huzur dolu günler gelecek. Çiftçimizin işçimizin emeklimizin garibanın üreterek kazanan iş adamlarımızın yüzü gülecek, insan onuruna yakışır şekilde hep beraber bu güzel ülkede huzur ve güven içinde ötekileştirilmeden yaşayacağız. Gençlerimiz özgürce laik çağdaş eğitimlerine devam edecekler, tarikat, cemaat yurtlarında ölümlere tecavüzlere terk edilmeyecekler. Mezun olduklarında nasıl iş bulacağım, kredimi nasıl ödeyeceğim diye düşünmeyecekler. Üreten Türkiye’yi onlarla beraber hep birlikte inşa edeceğiz.

Devlet ve parti kavramını kesin çizgilerle birbirinden ayıracağız, şu an yaşanan parti devletine tek adam anlayışına son vereceğiz. Kanun devletini değil hukuk devletini egemen kılacağız.

Deveye sormuşlar: “Neren eğri diye o da demiş ki nerem doğru ki” Bu Ak Parti’li arkadaşların sosyal medya paylaşımıda deve misali. Neresinden baksak ‘’bilgi cehaletiyle’’ dolu. Hadi bilmiyorsunuz anladık ama hiç olmazsa bir bilene sorun. Bir partinin kurumsal kimliği altında paylaşım yapıyorsunuz, o resmi kimliğe ‘’bilgi cehaletinizle’’ zarar vermektesiniz.

Görüyoruz ki; partimize yoğun üye katılımını gölgelemek ve kendi başarısızlığınızı örtmek için çeşitli iftiralara başvurmuşsunuz. Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı olarak; her zaman kişinin özgür iradesiyle, hiçbir baskı görmeden yaşamını sürdüre bilmesini kendimize ilke edindik ve bu duruşumuzu taviz vermeden devam ettireceğiz.

Devlet Hastanesi , Okul ve Toki konutları eksik ve hataları içinde barındırsa bile elbette güzel şeyler. Ama unutmayın ki ; bunlar Ak Parti’li kişilerin cebinden kendi paralarıyla yapılmıyor. Bizlerden toplanan vergilerle yapılıyor.Bunları Ak Parti yapıyor diye sunmak kamuoyunu açıkça yanıltmaya çalışmaktır. Devlet Hastanesinde ki uzman doktor ve teçhizat eksiklerini bir an önce tamamlayabilin ki sağlık ocağı gibi değil gerçek bir hastane gibi görev ifa edebilsin.

19 Yıllık iktidarınızda Enez’e yapılanlar bir elin parmak sayısı kadar yok. Oysa Trakya’nın ikinci yaşam merkezi olan , çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmış , Saros Körfezi’nin incisi dediğimiz Enez, bunlardan çok fazlasını hak ediyor.

Yapmakla övündüklerinize gelince;

Kilit Taş Fabrikası; İller Bankasından kredi alınarak yapıldı. Üretim bütün zorluklara rağmen iki katına çıkarıldı ve borcu şimdi ki Belediye Yönetimince ödenmektedir.

Spor Salonu; Halı Saha Gençlik ve Spor Bakanlığınca değil Spor Toto tarafından yapılmıştır.

Vakıflar bölge müdürlüğünün restore ettiği Ayasofya camini, Trakya kalkınma ajansının yaptığı tak ve heykelleri, Edirne İl Özel idaresinin tamamen öz gelirleriyle yapımını sürdürdüğü Enez liman gümrüğünü ve köylerdeki kanalizasyon, köprü, arıtma, isale hattı, çocuk parkları, çok amaçlı salonlar, tüm yol çalışmalarını Ak Parti yapıyor diye kamuoyuna sunmak bilgi cehaletinin açık örneğini teşkil etmekte.

Sizlere tavsiyemiz vakıfların ve özel idare öz gelirlerinin nerelerden ne şekilde oluştuğunu inceleyin. Bu sayede hem bilgilenecek hem de Hükümetinizle ve geçmiş hükümetlerle hiçbir alakasının olmadığını göreceksiniz. Özel idarenin bütün yatırımları Edirne İli kaynaklarından sağlanmakta ve İl Genel Meclisince alınan kararlar doğrultusunda gerçekleşmektedir.

Ülkemizin gerçek gündemi enflasyon , işsizlik , hayat pahalılığı , yolsuzluk ve yoksulluktur. Çiftçimiz; gübre ,yem ,mazot alamamakta ,üretim yapamamaktadır. Yurttaşlarımız perişan , tencerede et yerine dert kaynamakta.

Ak Parti yönetimi gündemi saptırmaya çalışmak yerine vatandaşlarımızın gerçek sorunlarının çözümü yolunda çaba harcamalılar. Kısır ve içi boş tartışmaların tarafı bugüne kadar olmadık , olmayacağız. İlçemiz Enez’in gelişimi , kalkınması konusunda her zaman diyaloğa ,yapıcı olmaya , ortak paydada buluşmaya , Cumhuriyet Halk Partisi Enez Yönetimi olarak her daim hazırız’’.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ENEZ İLÇE BAŞKANLIĞI

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yildiray Gorken
Yildiray Gorken - 2 yıl Önce

VAllaha helal baskanim dogru soz

SIRADAKİ HABER