CHP Keşan’dan ‘Erikli’ çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan, Belediye Meclis Üyelerinin de katılımıyla Erikli'de normalleşme dönemi ile birlikte kepenk açan esnaflarımıza "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

CHP Keşan’dan ‘Erikli’ çıkarması

Ziyaretler sırasında dükkanlarını açan esnafın halini soran ve dertlerini dinleyen Pekcan; "Pandemi nedeniyle zor durumda olan esnafımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik, fikir alışverişinde bulunduk. Cumhuriyet Halk Partisi'nin esnafa yönelik yürüttüğü çalışmalarla ilgili esnafımızı bilgilendirdik. Esnafımızın yaşadığı bu zor sürecin üstüne bir de Keşan Belediye Başkanı Sayın Helvacıoğlu'nun Erikli ve Yayla'ya yeni büfe yerleri oluşturmasından esnafımızın son derece rahatsız olduğunu gördük. Keşan Belediye Meclisi Toplantısı'nda büfe yerleri ile ilgili madde Millet İttifakı'nın oyları ile reddedilmişti. Ancak Encümen toplantısında Cumhuriyet Halk Partili encümen üyelerimizin muhalefetine rağmen söz konusu büfeler 3 yıllık kiralaması kabul edilmiştir." diye belirtti.

Erikli'nin girişinde göl kıyısında ekmeğini kazanmak için günlük çalışan vatandaşlarımızın yaşadığı yerleri ziyaret eden Pekcan; vatandaşlarımızın yaşadığı yerde elektrik su ve tuvalet olmadığını belirtti. Pekcan "Son belediye meclis toplantısında verdiğimiz önerge ile belediyenin kendi gösterdiği ve etrafını çevirdiği bu yerde eksiklerin acilen giderilmesi, insani yaşam koşullarının oluşturulmasını istediğimizi ve bu önergenin meclisten geçtiğini belirtmek isterim. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Keşan İlçe Örgütü olarak orada yaşayan vatandaşlarımızın talebi üzerine bu ziyareti gerçekleştirdik ve konunun takipçisi olacağımızı söyledik." Hem esnafımızın hem de emekçilerimizin her zaman yanında olacağız."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER