CHP Keşan’dan esnaf odalarına seri ziyaretler

CHP Keşan İlçe Başkanı Recep Pekcan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, seçimlerin ardından Keşan’daki esnaf odalarını ziyaret turlarına başladı.

CHP Keşan’dan esnaf odalarına seri ziyaretler

Ziyaret programı çevresinde, Keşan Dülgerler İnşaat Sanatkârları ve Elektrik Tesisatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertuğrul İlman, Keşan Lokantacı, Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Keşan Tuhafiye ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı Hasan Kocaman, ile Keşan Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Gezer ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden heyet, temasları ile ilgili olarak, “CHP Keşan İlçe yönetim kurulu olarak ziyaretinde bulunduğumuz odalara misafirperverlikleri ve hoşsohbetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Öte yandan CHP’den yapılan açıklamada, “Keşan CHP İlçe Yönetimi olarak tüm oda, borsa, STK’lar ve siyasi partilerle Keşan halkının yararına olacak her şey için işbirliği içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Oda ziyaretlerimize devam edeceğiz” denildi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER