CHP'li Yontar: "Hiçbir saldırı bizim gözümüzü korkutamaz"

CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, CHP'li kadınlara yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaparak, "Hiçbir saldırı bizim gözümüzü korkutamaz" dedi.

CHP'li Yontar: "Hiçbir saldırı bizim gözümüzü korkutamaz"

Çanakkale'de yurt gezisine çıkan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve beraberindeki CHP Kadın Kolları üyelerine saldırı girişiminde bulunuldu. Bir araç partilileri ezmek istedi. CHP'ye ait "Yaşam Hak" otobüsü park edilirken, içinde bir kişinin bulunduğu araç, otobüsten inen CHP'lilerin üzerine doğru gelerek partilileri ezmek istedi. Daha sonra da hakaretler ederek olay yerinden ayrıldı.
"SİYASİ İKLİM VE İKTİDAR DİLİNİN SONUCUDUR BU SALDIRI"
Saldırıya CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar tepki gösterdi. CHP'li Yontar, "Türkiye'de muhaliflere yönelik baskının dozu git gide artıyor. Hakaretler, yalanlar, iftiraların yanı sıra şimdi de resmen cana kast etmek amacıyla kendini bilmez birisi partililerimizin üzerine arabasını sürmeye çalışıyor. Siyasi iklim ve iktidar dilinin sonucudur bu saldırı. Ancak iktidar ve iktidarın saldırganları da şunu bilsin ki; biz, gücünü Kuva-yi Milliye'den alan kadınlar, sandığınızın aksine siz ve sizin gibilerden çok daha güçlüyüz ve sizin bu zavallı girişimleriniz asla bizi korkutmaya yetmez" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER