CHP: “Sorunu biliyoruz, çözüyoruz”

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı ile Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanlığınca 51 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Sorunu Biliyoruz Çözüyoruz' ana temalı çalışma için Edirne’de görevlendirilen İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelip sivil toplum kuruluşlarını, birlik ve kuruluşları ziyaret ettiler.

CHP: “Sorunu biliyoruz, çözüyoruz”

3-5 Haziran tarihlerinde yapılan ziyaretlerde sorunlar bir kez daha dinlendi, çözüm yolları paylaşıldı. CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu ve İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın CHP İl Başkanlığında yaptığı ortak basın toplantısıyla başlayan çalışmada Edirne Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyonu, Trakya Birlik Genel Müdürlüğü ve CHP İl Genel Meclisi Grubu ziyaret edildi. Ayrıca heyet Edirne 9-8 Festivalinin açılışına katılarak burada vatandaşlarla bir araya geldi.
Havsa, Uzunköprü ve Süloğlu ilçelerinde de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP Heyeti vatandaşları dinledi. Yapılan saha çalışmasını değerlendiren CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu şunları söyledi: “CHP olarak Türkiye’nin her yerinde sürekli vatandaşlarımızla bir aradayız. En ücra köylerden şehir merkezlerine sürekli vatandaşlarımızı dinliyor, sorunlarının çözümü için yapacaklarımızı anlatıyoruz. İktidara hazırız ve ilk seçimde iktidar olacağız. Çok güçlü bir şekilde iktidar olacağız ve sorunları hızla çözeceğiz.
Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Yüzümüzü yeniden üretime dönerek; çiftçimizi, esnafımızı, üreten kesimleri destekleyerek bugün yaşadığımız zorlukları kolayca aşarız. Türkiye bugün faizcileri büyüten, inşaattan başka bir şey düşünmeyen betonsever bir iktidarın elinde kriz yaşamaktadır. Bu rant düzenini ilk seçimde bitireceğiz.
Bu hafta sonu Edirne’mizde İl Başkanımız Fevzi Pekcanlı ve İstanbul Milletvekilimiz Mahmut Tanal’la birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla 51 ilde eş zamanlı yaptığımız çalışmada gördük ki çoktan gitti gitmekte olan ve geliyor gelmekte olan. Hiçbir uzatma bu maçın sonunu değiştiremeyecek.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER