CHP, Yenimescit ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ni salladı

CHP Keşan, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesi mahalle gezilerini sürdürüyor. Saat 20.30’da parti önünde toplanılmasıyla CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, CHP Keşan İlçe Başkanı Saner Özdilek, Beğendik Belediye Başkanı Muhammet Örnek, DEVA Partisi Keşan İlçe Başkanı Kerem Harmanlı, Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanı Aydoğan Ersöz ve CHP Edirne Milletvekili Adayı Ufuk Kanışkan ve partililerin katılımıyla Mustafa Kemal Paşa ve Yenimescit Mahallesi’ne kalabalık bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

CHP, Yenimescit ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ni salladı

CHP Korteji mahalle halkının büyük sevgisi ve meşaleler ile karşılandı.
Burada ilk olarak konuşan CHP Keşan İlçe Başkanı Saner Özdilek, mahalle halkını selamladıktan sonra şunları söyledi. “Bu sıcak karşılama için CHP Keşan İlçe Örgütü olarak sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu gece aramızda çok değerli misafirlerimiz var. CHP İl Başkanı Samet Kahraman, Milletvekili Adayımız Ufuk Kanışkan, Beğendik Belediye Başkanı Muhammet Örnek, DEVA Partisi Keşan İlçe Başkanı Kerem Harmanlı ve Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanı Aydoğan Ersöz aramızda. Dostlar CHP Keşan İlçe Yönetimi olarak sizleri saygıyla selamlıyoruz. Bugün 8 Mayıs 2023 Pazartesi bundan tam 1 hafta sonra 15 Mayıs Pazartesi günü ülke daha aydınlık, daha huzurlu, daha mutlu, güzel bir güne uyanacak. Size başka şeyler söylüyor olabilirler. Bizler iktidara geldiğimizde bütün yardımlar en az 3 katına çıkacak. İstanbul’da Ankara da 4 katına çıktı. Şunu unutmayın size 5 yıl önce 5 bin kişi için işçi sözü verildi. OSB’de çalışan var mı aranızda arkadaşlar, bir daha kandırılmayın. Onların yalanlarına kanmayın, şimdi söz sizde. Bay Kemal’in adına size söz veriyoruz. Herkese adil davranacağız. Herkes hakkını aşacak, Keşan hakkını alacak. Yeni Mescit hakkını alacak. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacak. Hırsızların, namussuzların, domuz bağcıların, yetim hakkı yiyenlerin kabusu olacak kabusu. Şimdi bize çok büyük bir görev düşüyor. Keşan’ımızın Millet İttifakı adayı olarak Ufuk Kanışkan mecliste temsil edilmesi gerekiyor.” Dedi.
Özdilek’ ten sonra CHP İl Başkanı Samet Kahraman söz alarak şunları söyledi.” Sevgili hemşehrilerim hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. 5 gün sonra hak, hukuk, adalet yeniden gelecek. 5 gün sonra bunu hep beraber başaracağız. Keşan’dan da buna destek olmanızı istiyorum. Bizler ciddi anlamda Türkiye’nin ihtiyaçlarının neler olduğunu tespit ettik. Genel başkanımız nasıl tespit edilen konularla ilgili mücadelesini yapıyorsa, bizler de aynı şeylerle ilgili olarak bölgemizde mücadele edeceğiz. Bunlarla alakalı her şeyi gerçekleştireceğiz. Biz 5 gün sonra iktidar olacağız, biz sizden bölgemizin vekili Ufuk Kanışkan’ı da Ankara’ya göndermenizi istiyoruz. Daha güzel çalışalım, sizlerden Ufuk Kanışkan için destek istiyorum.”
Kahraman’dan sonra konuşan Kanışkan da sıcak ve içten karşılama için Yenimescitliler’e teşekkür ederek, “Dostlar çok az kaldı, 5 gün sonra yeni bir iktidar, yeni bir cumhurbaşkanı ve bizler parlamento da olacağız, milletvekili olacağız. Çok şey değişecek, her sabah her akşam televizyonu açtığımızda bize kızan, bize hakaret eden, bizi tehdit eden, bizi ötekileştiren, bu zihniyeti tarihin tozlu sayfalarına gömeceğiz. Dostlar hazır mıyız? Seçime hazır mıyız? Sandığa gideceğiz, niçin gideceğiz. Bu çocuklar için, gençler için sandığa gideceğiz. Bu ülkenin yer üstü ve yer altı kaynaklarından ne yazık ki bizler yeterince faydalanamıyoruz. Sadece 5-6 kişi zengin oluyor. Bizler hızla yoksullaşıyoruz. Yardımlardan söz ediyorlar, yardımların azalacağından söz ediyorlar. Böyle bir şey mümkün mü? Sosyal devlete inanan sosyal yardımların kesilmesi mümkün mü? Büyükşehirlerimizde ve belediyelerimizde sosyal devlet anlayışını yerine getirdik. Oysa bugün daha önce 30 liraya 1 kilo et alıyorduk. Şimdi bu paraya 1 kilo soğan alabiliyoruz. Hayat pahalılığı o kadar arttı ki geçinemez hale geldik. Bunların hepsi önümüzdeki günlerde değişecek. Bu öfke iklimi bu yoksulluk hepsi sona erecek. Önümüzdeki günlerde CHP iktidarında her şey çok güzel olacak. Çocuklarımıza devlet okullarında ücretsiz öğle yemeği verilecek. Kahvaltı verilecek, süt verilecek. Dostlar çok az kaldı, elleriyle taş atan değil, elleriyle kalp işareti yapacak bir iktidar gelecek. 15 Mayıs sabahı her şey çok güzel olacak. Hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.
Çarşamba akşamı, Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde ziyaretlere devam eden CHP, Perşembe akşamı da İspat Cami Mahallesi’nde ziyaretlere devam edecek.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Karagöz
Mehmet Karagöz - 12 ay Önce

Birlikte başaracağız.

SIRADAKİ HABER