CHP’li Meclis üyelerinden Helvacıoğlu’na tavsiye

CHP’li Meclis üyelerinden Helvacıoğlu’na tavsiye

Keşan Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu şov yapmakla eleştirdi.
Muhtar Ali Çevikel Caddesi’nin bozulup yeniden yapılmasını hatırlayan CHP’liler, “Keşan halkının reklama, şova, takipçiye değil hizmete, ihtiyacı var.” dedi.


Keşan Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.:

“Keşan Halkı’nın vakti ve nakdi boş yere, bir inat uğruna harcanmamalıdır.

Sayın Ak Partili Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, sözleşme imzalanırken ayrı, proje çizilirken ayrı, kazılırken ayrı, yapılırken ayrı, açılırken ayrı ritüeller ile adeta bir şovmen edasıyla sosyal medyalarda takipçi ararken uzunca bir süre kapatılarak ve Keşan Küçük Sanayi’ne ulaşımı kısıtlayarak yapılan yollarımız, ne yazık ki sadece birkaç hafta trafiğe açık kalabildi.”
“5. gününde yolun parçalandığını görmek umarız ders olmuştur”
Biz, hiçbir zaman yapılanlara karşı olmadık. Halkın parasının boşa harcanmaması gerektiği ve yapılan her işin yıllar boyu sağlıklı bir şekilde halka hizmet etmesi gerektiğini defalarca dile getirdik. Fakat Sayın AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu her şeyi kendisinin bildiğini düşünüp, sanki biz kendisine kumpas kuruyormuşuz edasıyla ısrarla bu yolu kendi istediği zamanda ve kendi istediği şekilde yaptı ve görüyoruz ki sonuç ortada. “Bunlar yol yapmayı unutmuşlar!” deyip de yaptığı yolun 5. Gününde paramparça olduğunu görmek umarız Sayın Başkan’a bir ders olmuştur.
“Keşan halkının takipçiye değil hizmete, ihtiyacı var”
Sayın Başkan gerek gazete manşetlerinde gerek sosyal medya hesaplarında sürekli çalışkanlığından bahsedip duruyor. Fakat kendisini uyaralım. Keşan halkının reklama, şova, takipçiye değil hizmete, ihtiyacı var. Sayın başkana tavsiyemiz şudur; bir işi yapmadan önce bilen bir kaç kişiye sorup düşünün, gerekirse uzun uzun düşünün. Geriye dönüşü zor olan işler yapacaksanız düşünmek en kolay ve en güvenli yöntemdir. Bin düşünün bir yapın.
Sayın Başkan, şunu bilin, herkes yanılabilir, herkes yanlış yapabilir, ama bunu değiştirmenin, bir daha yapmamanın en kolay yolu düşünmektir, iletişim kurmaktır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER