Cumhur İttifakı’ndan birlik ve beraberlik mesajı

Cumhur İttifakı’ndan birlik ve beraberlik mesajı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 3 Eylül 2023 günü düzenlenen kongre ile göreve gelen MHP Keşan İlçe Yönetimini 18 Eylül 2023 Pazartesi günü ziyaret etti.
Saat 10.00 sıralarında MHP İlçe Teşkilatı binasına gelen Mustafa Helvacıoğlu ve beraberindeki Başkan Yardımcıları Yakup Balcı, Nuran Uslu, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Sema Kılıç’ı, MHP İlçe Başkanı Adnan İnan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

“El ele tutuşarak en iyi hizmeti sunuyor”
Ziyarette konuşan Helvacıoğlu, “Cumhur İttifakı çatısı altında çalışmaktan gurur duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi Keşan İlçe Teşkilatımızın yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyoruz. Cumhur İttifakı olarak uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Gürcan Başkanımız ve Adnan Başkanımızın uyumları Trakya ve Türkiye’de örnek. Gücümüzü biliyoruz. Bu beraberliğin kıymetini biliyoruz. Yerel seçimler öncesinde Adnan Başkanımız güven tazeledi. Fedakarca çalışıyoruz. Hep örnek olduk. Keşan için daha iyisini yapmak için ortak akılla hareket etmeye sürdüreceğiz. Kongrede güven tazeleyen Başkanımız Adnan İnan ve kıymetli yönetimimize çalışmalarında kolaylıklar diledik. Ortak akılla ve ortak dava ile Keşan’ımızın daha iyi yerlere gelmesi için güç birliği ile omuz omuz devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler alıyoruz. Cumhur İttifakı olarak 5 senedir, nazar değmesin el ele tutuşarak en iyi hizmeti sunuyor.” dedi.

“Devamını sağlamamız gerek”
Mustafa Helvacıoğlu’nuna ardından söz alan Gürcan Kılınç, göreve seçilen yönetime başarılar dileyerek, “Cumhur İttifakı olarak çok iyi çalışmalar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Keşan’da güzel bir çalışma neticesinde Cumhur İttifakı Belediyeciliği ile Keşan’ı tanıştırdık. Bunun devamını sağlamamız gerek. Kazanmak zordu, şimdi kaybetmemek üzere çalışmalıyız. Cumhur İttifakı olarak güçlü bir şekilde sahalara ineceğiz.”

“Kavga etmeden, uyum içerisinde çalışıyoruz”
Daha sonra söz alan Adnan İnan ise ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhur İttifakı olarak Keşan’a en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.
Yeni yönetimi oluşturduklarını ifade eden İnan, “Liderlerimiz nasıl kilitlendiyse biz de Keşan’da aynı örneği verdik. Kavga etmeden, uyum içerisinde çalışıyoruz. Tüm bölgemize örnek oluyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Keşan’ımız hizmet etmeyi dertlendik.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER