DSP Edirne İl Başkanlığı’na Nalbantoğlu atandı

Türkiye siyasetinde önemli bir isim olan, aynı zamanda merhum Başbakanlardan Bülent Ecevit’in de partisi olan Demokratik Sol Parti Edirne İl Başkanlığı’na atama yapıldı. DSP Genel Başkanı Önder Aksal’ın oluru ile İl Başkanlığı’na Yusuf Erdem Nalbantoğlu atandı. Nalbantoğlu, “Barıştan yana olan partimiz, barış içinde uçan bir güvercinin simgesini taşıdığını ve Edirne’de DSP’nin gücünü herkese anlatacağız” dedi.

DSP Edirne İl Başkanlığı’na Nalbantoğlu atandı

Uzun dönemden bu yana Edirne’de sessizliği koruyan Demokratik Sol Parti, bu sessizliği Yusuf Erdem Nalbantoğlu’nun atanması ile bozdu. Geçmişte Demokratik Sol Parti İlçe Keşan İlçe Başkanlığı görevini yürütmüş olan Yusuf Erdem Nalbantoğlu, bundan sonra Edirne İl Başkanı olarak görevini yapacak.

“GÜVERCİNİ UÇURACAĞIZ”

Demokratik Sol Parti İl Başkanı Yusuf Erdem Nalbantoğlu, “Partimiz Bülent Ecevit’in çizgisinden gelen bir partidir. Uzun dönemden bu yana Edirne İl Başkanlığı’nda bir boşluk ve yapılanma sorunu vardı. Ecevit’in güvercinini bizler dava adamları olarak her zaman ve her daim uçurmak zorundayız. Geçmişte Türkiye siyasetinde büyük işler yapan Demokratik Sol Parti’yi Edirne’de tekrar ayağa kaldıracağız. Genel Başkan Önder Aksal’ın atamasıyla beraber çalışmalara hız verdik. Merkez İlçede bir atamamız oldu. Çalışmalarımız hızlandırmaya devam ediyoruz” dedi.

DSP, GEREKTİĞİNDE SAVAŞAN BİR ŞAHİN, BİR KASIRGA, BİR FIRTINADIR”

Barıştan yana olan partimiz barış içinde uçan bir güvercinin simgesini taşımaktadır diyen Nalbantoğlu, “DSP, kimseden icazet almayan Milliyetçi sol partidir. Onursal Genel Başkanımız, rahmetle andığımız sayın Bülent Ecevit’in vefatından sonra DSP bitti diyenler; bilsinler ki Genel Başkanımız Önder Aksakal ve çalışma arkadaşları ve seçmenleri ile birlikte dimdik ayaktadır” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER