DSP İpsala İlçe Başkanı, basına tanıtıldı

Uzun süredir boş bulunan Demokratik Sol Parti (DSP) İpsala İlçe Başkanlığı görevine atanan Adem Güney, Edirne İl Başkanı Yusuf Nalbantoğlu tarafından Edirne İl Başkanlığında basına tanıtıldı. İl Başkanı Yusuf Nalbantoğlu, “İpsala ilçe teşkilat binamız yıllar boyunca kapalı kaldı. İpsala’da Ak Güvercin’in uçmaması ve Demokratik Sol Parti bayrağının dalgalanmaması beni çok üzüyordu. İpsala İlçe Başkanlığı bundan sonra Adem Güney ve yönetimine emanettir” dedi.

DSP İpsala İlçe Başkanı, basına tanıtıldı

DSP İpsala İlçe Başkanı, basına tanıtıldı
Uzun süredir boş bulunan Demokratik Sol Parti (DSP)İpsala İlçe Başkanlığı görevine atanan Adem Güney, Edirne İl Başkanı Yusuf Nalbantoğlu tarafından Edirne İl Başkanlığı’nda basına tanıtıldı.

İl Başkanı Yusuf Nalbantoğlu, “İpsala ilçe teşkilat binamız yıllar boyunca kapalı kaldı. İpsala’da Ak Güvercin’in uçmaması ve Demokratik Sol Parti bayrağının dalgalanmaması beni çok üzüyordu. İpsala İlçe Başkanlığı bundan sonra Adem Güney ve yönetimine emanettir” dedi.

İPSALA’DA AK GÜVERCİN TEKRAR UÇACAK

Bildiğiniz üzere İl ve Merkez teşkilatlarımızda çalışmalar son sürat devam ediyor. Partimizde bir buğran olduğunu bu buğranı bitirmek için çalışmalarda bulunduklarını ifade eden İl Başkanı Yusuf Nalbantoğlu, “Ben İl Başkanlığına geldiğim günden bu yana Ak Güvercini uçurmak adına büyük bir mücadele örneği göstermekteyim. Göz ardı edilmiş, kenara itilmiş üyeleri tekrar kazanmak için büyük gayetle çalışıyoruz.

Bülent Ecevit’in güvercini İl ve ilçelerde uçmaya devam edecek. Öncellikle Keşan, Enez ilçe teşkilatlarımız düzenli olarak çalışmaktadır. Bu iki ilçeye yakın olan İpsala ilçemizde teşkilatımızda 2014 yerel seçimlerinde bu yana hiçbir çalışma yoktu. İlçe teşkilat binamız yıllar boyunca kapalı kaldı. Özellikle çeltiğin yetiştiği İpsala’da Ak Güvercin’in uçmaması ve Demokratik Sol Parti bayrağının dalgalanmaması beni çok üzüyordu. Burada kısa zamanda çalışmalar yaptık.

İpsala İlçe Başkanlığına çok kısa sürede bularak ve sadece bir hafta içinde görev yetkisi vererek yönetimini oluşturan genç, dinamik başkan Adem Güney’i sizlere tanıtmak istiyorum. İpsala bundan sonra Adem Güney ve yönetimine emanettir” dedi.

GÜNEY, DSP BİZE DEDELERİMİZDEN MİRAS KALMIŞTIR

Bizde Demokratik Sol Parti geleneği dededen, babadan, kalmadır. Rahmetli amcamın desteklediği bir parti olduğunu ifade eden İpsala İlçe Başkanı Adem Güney, “İpsala ilçesinde uzun yıllardan bu yana ikamet etmekteyim. Kendimin elektrik dükkanı var. DSP’de yer almakta zaman bu zamanmış. Dedelerimizden kalan bu mirası bizimle beraber yeni nesillere hızlı bir şekilde taşımaya devam edeceğiz. Beni bu partiye davet eden İl Başkanımız Yusuf Nalbantoğlu’na ve atamamı yapan DSP Genel Başkanı Önder Aksal’a teşekkür ederim” dedi.

Basın toplantısı sonrası İl Başkanı Yusuf Nalbantoğlu’nu arayan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, İpsala İlçe Başkanı Adem Güney ile konuştu. Güney’e yeni görevinde başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER