DSP Keşan, “bıçak kemiği deldi de geçti”

DSP Keşan, “bıçak kemiği deldi de geçti”

DSP Keşan İlçe Başkanı Taner Karatepe bugün yaptığı basın açıklamasında, Türkiye’de gündemin çabuk değiştiğine dikkati çekerek; “Nereden başlasam hangi konuya değinsem bilemiyorum. Güzel memleketimde gündem o kadar çabuk değişiyor, izahı olmayan kararlar o kadar çabuk (1 kişi tarafından) alınıyor ki, hakikaten gülsek mi ağlasak mı şaşırmış vaziyetteyiz.” dedi.

“Türklükten bu kadar utanıyorsanız TBMM’de işiniz ne?”
Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı kararı ile ‘Andımız’ın kaldırıldığını hatırlatan Karatepe açıklamasında konuya dair şu görüşlere yer verdi: “Cumhurbaşkanımızın iki dudağı arasından çıkan bir karar ile ‘Andımız’ kaldırıldı. Andımız’da ne yazıyordu, “Türküm, doğruyum, çalışkanım” bu cümle kimi veya kimleri rahatsız etti? Andımızda başka neler yazıyordu, “Ey büyük Atatürk açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim” bu cümle kimleri rahatsız etti? ve sonunda ne diyor? “Ne mutlu Türküm diyene” bu cümle kimleri rahatsız ediyor? Türklükten bu kadar utanıyorsanız, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde işiniz ne ve bu yasaları kimler için yapıyorsunuz? Benim en çok tuhafıma gidende Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu sistem ile meslek sahibi olup medeniyetin beşiği Keşan’da yaşayan arkadaşlar bir tek satır yazamadılar. Sevgili arkadaşlarım siyaset gelip geçici, ideolojik fikirlerimiz ne olursa olsun bu ülkenin kurucusu ve Türklüğümüze yapılan bu hakaretleri nasıl sineye çekebiliyorsunuz çok merak ediyorum.”
“Bıçak kemiği deldi geçti
Esnafın 1 yılı aşkın bir süredir ekmek teknesi olan işyerlerini açamadığını ifade eden Karatepe; “Bıçak kemiği deldi geçti. Peşpeşe intihar haberleri geliyor. Zabıta daire kapılarında ceza kesmek için ayakkabı sayıyor. Babasını bekleyen gariban çocuğuna 900 TL para cezası kesiliyor ama AK Parti kongrelerine göbek atarak hınca hınç giden partililere hiç bir yaptırım uygulanmıyor yada uygulanamıyor. Artık şunu anlıyoruz ki ipin ucu kaçmış ülkeyi yöneten iktidar partisi gövde gösterisi yapmak uğruna sağlığımızı hiçe sayıp bizleri ateşe atıyor.”
“Keşan’da bir komedi sahneleniyor ve bizler hayretler içerisinde izliyoruz.”
Karatepe
açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Keşan’da bir komedi sahneleniyor ve bizler hayretler içerisinde izliyoruz. CHP Kadın Kolları Başkanı ev taşımak için ağacı kesiyor. Sazlıdere katliamına tek kelime etmeyen Belediye Başkanımız birdenbire ağaç sevdalısı, yeşil sevdalısı kesilip 500 fidan verelim vs. cümleleri ile bu fırsatı kendi lehine kullanma çabasına girişiyor. Sevgili Keşanlı hemşehrilerimiz lütfen ama lütfen bu tiyatroları iyi izleyin. Sırf oy kaygısı için bozacının şahidi şıracıdır misali aslında birbirlerinin aynısı olan bu iki parti komedi oyunlarına yenilerini ekliyor. İnsanlar geçim sıkıntısından ne yapacaklarını şaşırmış haldeyken bizlerin muhatap olduğu şeyler gerçekten halimizin içler acısı olduğunun göstergesidir.

“Hedefimiz Keşan siyasetinde söz sahibi olup Keşan’ı yönetmeye talip olmaktır.”
Demokratik Sol Parti olarak önümüzdeki ay içinde kongremizi yapacağız. Aramıza katılan genç arkadaşlarımız ile hedefimiz Keşan siyasetinde söz sahibi olup Keşan’ı yönetmeye talip olmaktır. Sizlerin arasından yetişen ben, kardeşiniz Taner Karatepe sizlerin sorunlarını biliyorum. Gelin, sandıkta bu kibir dağlarını yıkalım. Bizlere sorumluluk verin sadece seçim zamanı değil her zaman sizlerin yanınızda olalım.
“Keşan böyle yönetilmeyi hak etmiyor.”
Son olarak söylemek istediğim şudur ki; Keşan böyle yönetilmeyi hak etmiyor. Roman kardeşlerim böyle yönetilmeyi hak etmiyor. Senelerdir vaatlerle kandırılan bu kardeşlerimize kalıcı çözümler üretmek bizim birinci görevimizdir.
Artık Keşan’da DSP gerçeği vardır ve emin olun artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER