Ekrem Demir, “Cesurlar hareketi 4 yaşında”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, 25 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti’nin 4’üncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Ekrem Demir, “Cesurlar hareketi 4 yaşında”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, partilerinin Meral Akşener liderliğinde 25 Ekim 2017 tarihinde kurulduğunu ve kısa süre sonra halkın takdiri ile TBMM’de yerini aldığını ifade ederek “İYİ’ler hareketini 4. Yılı kutlu olsun” dedi.
İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Genel Başkanımız Meral Akşener öncülüğünde, ‘Cesurlar hareketi’ olarak Türk siyaset sahnesine güneş gibi doğmuştur. Aziz Milletimizin geleceğine umut ışığı olan hareketimizin, davamızın İYİ Parti çatısı altına girişinin 4’üncü yıldönümünün haklı gururunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in inançlı ve dik duruşu ile geride kalan 4 yıl içinde ciddi engelleri geçtik. Başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere her partilimiz İYİ Parti bayrağını en yukarıya taşımak için gece gündüz demeden emek harcıyor. Edirne’de tüm teşkilatlarımızla sahadayız ve çalışıyoruz. Halkımızın derdini, sıkıntısını dinliyor, İYİ günde kötü günde yanlarında yer alıyoruz. Çok çalışmaya devam edeceğiz ve İYİ Parti ilk seçimlerde iktidar olacaktır, Genel Başkanımız ise Başbakan olacaktır. Türkiye bu cesur kadro ile Türkiye İYİ olacak. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 4. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm teşkilatlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER