Ekrem İmamoğlu’ndan Başkan Ünsal’a tam destek

Ekrem İmamoğlu’ndan Başkan Ünsal’a tam destek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Edirne il ve ilçelerinde Millet İttifakı Belediyeleri arasında dayanışma ve işbirliği sağlama amacıyla ilkinin Edirne’de gerçekleştirildiği toplantının ikincisi pazartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu’nun katılımlarıyla İstanbul’da yapıldı.

Saat 13.00’da başlayan toplantıya Edirne il ve ilçelerinde Millet İttifakı Belediye Başkanlarıyla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB yetkilileri katıldı.

İşbirliği ve dayanışma içerisinde gerçekleştirilen toplantı sonrası İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci ÜNSAL yazılı bir açıklama yaptı.

BAŞKAN ÜNSAL: ‘’İLÇEMİZİN İHTİYAÇLARINI BİLİYOR,

ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Başkan Ünsal açıklamasında, “İpsala Belediyesi olarak ilçemizin ihtiyaçlarını biliyor, çözüm üretmek için çalışıyoruz. Söz verdiğimiz gibi ilçemizde yapılmayan ara yol kalmayacak diyerek havaların ısınmasıyla birlikte kilit taş döşemelerimizi sırasıyla her mahallemizde her sokağımızda gerçekleştiriyoruz. Her alanda olduğu gibi sosyal belediyecilik alanında da hizmetlerimize devam ediyor, zorlu geçen kış şartlarında ihtiyaç sahiplerimize ulaşıyoruz. Gerek İpsala Belediyesi Giysi Bankamız gerekse Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğümüz aracılığıyla gerçekleştirdiğimiz sosyal yardımlarımızla her daim ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanlarında oluyoruz. Baharın yaklaşmasıyla birlikte, İpsalalı çocuklarımız için ilçemizde ki tüm çocuk parklarını da yeniliyoruz.’’

İPSALA’MIZ İÇİN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE

İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ’’

Başkan Ünsal açıklamasının devamında, “İpsala’mıza daha çok değer katmak, daha yaşanabilir bir İpsala olması için gayretle çalışıyor, her imkanı fırsata çeviriyoruz. Bu kapsamda Edirne il ve ilçelerinde Millet İttifakı Belediyeleri olarak dayanışma ve işbirliği sağlamak amacıyla ilkini Edirne’de gerçekleştirdiğimiz toplantının ikincisi için İstanbul’da İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldik. İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun ‘’İstanbul ve Edirne Dayanışmasıyla Geleceği Hep Birlikte Öreceğiz’’ sloganı ile yola çıktığı dayanışma yolculuğunda İstanbul Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içerisinde belirlediğimiz ortak projelerimizi geliştirmek için İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve ekibiyle istişarelerde bulunduk. İpsala’mızı geliştirmek, İpsala’da modern ve çağdaş yaşam alanları oluşturmak, halkımıza dokunarak hayatı kolaylaştıracak projelerimizi gerçekleştirmek için İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’ndan desteklerini istedik. İpsalalı vatandaşlarımızın selamlarını ileterek, vatandaşlarımızın talep ve beklentileri hakkında bilgi verdik. İpsala’mıza olan hizmet sözünü yerine getirmek, ilçemize en güzelini kazandırmak için heyecanla, gayretle her fırsatı değerlendiriyor insan odaklı yönetim anlayışımızla İpsalalı hemşerilerim için gayretle çalışmaya devam ediyoruz.’’ Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER