Helvacıoğlu, haftalık faaliyet raporunu açıkladı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 31 Ağustos 2021 tarihinde yaptığı açıklamada, 23-29 Ağustos tarihleri arasında belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı.

Helvacıoğlu, haftalık faaliyet raporunu açıkladı

“Semt sahalarımızın açılmasına çok az kaldı”
Hizmet yolunda yorulmadan çalışmalara devam ettiklerini belirten Helvacıoğlu, “Yollar sorun olmaktan çıkacak sözümüzü tutuyoruz. 2,5 yılda 30 km asfalt yol ile Keşan’da rekor üstüne rekor kırıyoruz. Rasim Ergene ve Necati İşcan caddelerimizde çalışmaya devam ediyor, yaya önceliği ve güvenliği için önlemler alıyor, asfaltta dur durak bilmiyoruz. Parkeden kaldırıma, bakım ve onarımdan tırpan ve budamaya, bir dakikayı bile israf etmiyoruz. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle düzenlenen Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Uygulama Yarışmasına projemizle katılmanın, yüce gönüllü Keşanlıların, bir TIR dolusu yardımını afet bölgesi Kastamonu’ya ulaştırmanın gururunu yaşadık. Yanı sıra genişletilen, derinleştirilen, temizlenen Erikli Kanal Projemizde de sona yaklaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Belediyemiz ve Kardem işbirliğinde 500 Keşanlı istihdam edilmesi için düğmeye bastık. İstihdam yaratan projemiz Yöresel Ürünler Pazarımızda Edirne Valimizi ağırlamaktan, Yöresel Ürünler Pazarımız ve Hanımar pazarımızı Erikli’de açmaktan, Keşan ve Burgas TSO işbirliğinde bölge turizmine katkı sunmaktan mutluyuz. Barınağımızı 4 Ekim’de açıyoruz. Sokak hayvanları geçici bakım evimiz ve “Pet Park” projemizin açılışını iple çekiyoruz. Veteriner hekimlerimizle İstanbul Evcil Hayvan Fuar’ında bulunmaktan mutluyuz. Tüm çalışmalarımızda şeffaflığı da elden bırakmıyoruz. Keşan Kent Müzemizin restorasyon ihalesi ve sera alımı işi ihalesini canlı yayında yapmanın, Erikli Sahili Danışma Kurulu üyeleriyle içme suyundan temizliğe birçok konuyu şeffafça görüşmenin huzurunu yaşıyoruz. Keşanlı sporseverler! Güzel haberler var. Halılar serildi, tel örgüler çekildi. Semt sahalarımızın açılmasına çok az kaldı.” dedi.
“Çünkü daha yapacak çok iş ve daha da büyütülecek Keşan var”
Keşan için sürekli çalışırken halktan kopmadıklarını ifade eden Helvacıoğlu, “Geri Dönüşüm Parkı’nda çocuklarımızın oyununda, Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde vatandaşımızın sofrasında, Paşayiğit Mahallemizde akşam çayında buluştuk. Düğün konvoyunun önünü keserek aldığımız bahşiş sonrası ısmarladığımız çayla, sadece ulusal haberlerde değil gönüllerde de yer ettik. Anafartalarspor Kulübü’nden bal üreticilerimize, sünnet ve nikah törenlerinden doğum günlerine kadar geçen hafta da Keşanlılarla iç içeydik. Su kaynaklarımız için DSİ Bölge Müdürümüzle, bağımlılıkla mücadele için Yeşilay Genel Müdürümüzle görüştük. Edirne Cumhuriyet Başsavcımızdan İl Emniyet Müdürümüze, Edirne Tapu Kadastro Müdürümüzden Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürümüze, Trakya Üniversitesi Akademisyenlerinden Keşan Jandarma Komutanımıza kadar sürekli olarak Keşan için görüşmelerde bulunduk. Çünkü daha yapacak çok iş ve daha da büyütülecek Keşan var. Trakya’nın parlayan yıldızı Keşan ve sevgili hemşerilerimiz Keşanlılar için yorulmak bilmeden çalışmaktan onur duyuyoruz. Çok çalışmaya devam edeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER