Helvacıoğlu, Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını kutladı

Helvacıoğlu, Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını kutladı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Helvacıoğlu, mesajında, “Güzel ilçemiz Keşan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını büyük bir sevinç ve gururla kutluyoruz.” dedi.
Ecdadımızın bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini bundan 100 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde tüm dünyaya kanıtlayarak büyük destan yazdığını belirten Helvacıoğlu, “Kurtuluş mücadelesinde gözünü kırpmadan canını feda eden şehit ve gazilerimize, tüm sıkıntılara rağmen bizlere bu güzel vatanı emanet bırakmışlardır. Bugün bizlere düşen görev ise bu kutsal emaneti millet şuuru ile korumak ve daha iyi yarınlara götürmektir. Bu duygu ve düşüncelerle Keşan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Bir daha o karanlık günlerin yaşanmamasını diler, tüm hemşehrilerimizin Kurtuluş Bayramı’nı kutlarım.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER