İpsala’nın ilk kadın siyasi parti ilçe başkanı Gürkan oldu

İktidar yolunda kadrolarını belirleyen İYİ Parti teşkilatlarında kongre süreçleri devam ediyor. İpsala İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nın olağan kongresi, 18 Kasım Cuma günü, İpsala Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Saat 10.00’da başlayan ve tek liste ile girilen seçimde, İYİ Parti İpsala İlçe Başkanı Gülçin Gürkan oldu. Yönetim kuruluna 23 üyenin seçildiği kongreye, partinin İl Başkanı Dr. Serpil Tütüncü, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ile partililer ve davetliler katıldı.

İpsala’nın ilk kadın siyasi parti ilçe başkanı Gürkan oldu


İYİ PARTİ EDİRNE İL BAŞKANI TÜTÜNCÜ: ‘’İPSALA’NIN İLK KADIN İLÇE BAŞKANI GÜLÇİN GÜRKAN’I KUTLUYORUM’’
Kongrede söz alan İYİ Parti Edirne İl Başkanı Sayın Dr. Serpil Tütüncü, İpsala’nın ilk kadın ilçe Başkanının İYİ Parti’den olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, ‘’Değerli dava arkadaşlarım, büyük zorluklarla kurulan partimiz bugün iktidara yürümektedir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde ülkenin İYİ ve Cesur insanları olarak iki kutup arasına sıkışmış halkımıza umut olmayı başardık. Bizde Edirne İl ve ilçe teşkilatları olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. İlçelerimizde kongre süreçlerimizi tamamlıyor, Genel Başkanımızı Başbakan yapacak kadrolarımızı tamamlamak için ara vermeden çalışıyoruz. Bugün de İYİ Parti Edirne İl Teşkilatı olarak bizim için çok önemli bir yer olan İpsala İlçe Teşkilatımızın kongresini gerçekleştirmek üzere İpsala’dayız. Sayın Belediye Başkanım Abdullah Naci Ünsal ile birlikte inşallah İpsala ilçemizde çok daha güzel işler başaracağız. Bir kadın İl Başkanı olarak İpsala ilçemizde de bir kadını, Sevgili Gülçin Başkanı görmekten son derece mutluyuz. Ayrıca İpsala ilçemizde siyasi partiler arasında Başkan olarak görev yapacak ilk kadın ilçe Başkanının İYİ Parti’mizden olması da ayrı bir mutluluk nedenimiz. Görevi devreden Hasan Geçit Başkanımıza ve yönetimine de emekleri için çok teşekkür ediyor; İYİ bir İpsala için hep birlikte omuz omuza çalışmayı diliyorum’’ Dedi.
BAŞKAN ÜNSAL: ‘’
KİMİLERİ İÇİN AŞAĞIDAN YUKARIDAN YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR’’
Başkan Tütüncü’den sonra konuşan, aynı zamanda kongrede Divan Başkanlığı görevini de yürüten Edirne’nin tek İYİ Partili Belediye Başkanı Abdullah Naci ÜNSAL da yaptığı konuşmada, ‘’Değerli misafirler, değerli İYİ Partili dava arkadaşlarım. Bugün burada İYİ Parti’mizin olağan kongresini yaparak bizleri iktidara taşıyacak kadrolarımızı seçeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde 5. Yılımızı kutladığımız şu günlerde Milletin iktidarı için çıktığımız bu yolda finale gelmiş durumdayız. Bizler için tünelin sonundaki ışık artık daha parlak, daha büyük gözüküyor. Kimileri içinde aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor. Bu yorgun iktidar artık halkımıza umut olamıyor, dertlerine çare olamıyor; ülkenin umudu biz İYİler ise halkımıza umut olmaya, dertlerine çare olmaya geliyoruz. Şimdi artık daha çok çalışma zamanı. Ne milletimizin ne de bizlerin kaybedecek bir zamanı yok. Sözlerime burada son vermeden önce daha önce görevde olan arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Yeni seçilecek olan Başkanıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma üstlendikleri zorlu görevde başarılar diliyorum. Ay doğdu yol göründü, yolumuz açık olsun.’’ Dedi.

İPSALA’NIN İLK KADIN İLÇE BAŞKANI İYİ PARTİLİ GÜRKAN: ’’HALKIMIZLA EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE DAHA YAŞANIR BİR TÜRKİYE İÇİN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ’’
Kongre sonunda söz alan İYİ Parti İpsala İlçe Başkanı Gürkan ‘’Partimizin iyi ve cesur insanları Ülkemizi içinde bulunduğu ucube sistemden kurtaracak ve daha adaletli daha güçlü bir Türkiye’yi yeniden inşa edecek, liyakatı esas alan, kutuplaştırma yapmadan toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak kadrolarımız ile millet biz çağırıyor. Biz de diyoruz ki işte buradayız tüm kadrolarımızla göreve hazırız. Halkımızla el ele, gönül gönüle daha yaşanır bir Türkiye için yorulmadan çalışacağız. Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımla birlikte, İYİ Parti’nin tüzüğü, değerleri ve amaçları doğrultusunda görevimizi yerine getirmeye çalışacağız. Başarılı olabilmemiz, bizim gayretimiz kadar sizlerin desteği ve katkılarıyla mümkün olacaktır. Genel kurulumuzun ülkemize, ilçemize, partimize ve üyelerimize hayırlı olmasını diler herkese sevgi ve saygılarımı sunarım’’ ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
haldu du
haldu du - 1 yıl Önce

siyaseti çok bilenlerin bir arada bulunduğu

SIRADAKİ HABER