“İŞ-KUR’dan akrabasına iş temin edenler, mücadelemizi anlayamaz”

“İŞ-KUR’dan akrabasına iş temin edenler, mücadelemizi anlayamaz”

İYİ Parti İpsala İlçe Başkan Hasan Geçit, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz gün Ak Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş tarafından yapılan açıklamaya cevap verdi.
Başkan Geçit, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“İYİ Parti 3 yıl önce iki kutup arasına kalan, çaresizliğin, umutsuzluğun pençesine sıkışan ve kendine yeni bir umut yeni bir çare arayan milletimiz tarafından kurulmuş bir siyasi parti, bir cesurlar hareketidir.

Bu süreçte Genel Başkanımız Meral Akşener’e ve partimize kalbini açan yüce milletimize umut olduk, yeni bir nefes olduk.

Siyasetin sıkıştığı, siyasi ağızın bozulduğu, kendinden olanın çok iyi, olmayanın her türlü hakarete uğradığı bir dönemde siyasi ahlak ve duruşumuzla yüce milletimizin ferasetine ve teveccühüne nail olduk.

Kurulduğumuz günden bu yana hiçbir vatandaşımızı zorla veya tehditle üye yapmadığımız gibi gönüllülük esasına dayanarak bu kutsal yürüyüşte cesurlar hareketinin içinde olacağım diyen herkese kapımızı da, gönlümüzü de sonuna kadar açtık.

Ülkemizin ve ilçemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar ortada iken evlerine ekmek götürmekte zorlanan vatandaşlarımızın sayısı her geçen gün artarken, bunlara çare olabilmek için elimizden gelenin fazlasını yapmak için mücadele veriyoruz.

Belediye Başkanımız Abdullah Naci Ünsal’ın İpsala’mıza yeni iş alanları yaratmak için verdiği mücadele ve ayrım yapmaksızın ötekileştirmeden yürüttüğü yönetim sistemi ortadadır.

Akraba, eş, dost, abi, kardeş kayırmacılığı yapmadan kapımızı çalan insanlarımıza çare olmaya ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz.

İş-kur’un geçici süreli alımlarında bile hep aynı kadrolara işverenler, ekmeğe muhtaç insanlarımız varken abi, kardeş, eş, dost ve sekreterlerine iş sahası açanlar garibanın bir yudum ekmeğine göz koyanlar bizim ve başkanımızın verdiği bu mücadeleyi anlayamazlar.

18 yılda ülkeyi bu hale getiren, milletimizi ekonomik sıkıntıların kucağına atan bu siyasi iktidar ömrünü tamamlamak üzeredir. Yüce milletimiz kendine reva görülen bu durumun hesabını önüne gelen ilk sandıkta soracaktır. Artık yeter diyen milletimize umut olmaya dertlerine çare olmaya devam edeceğiz. Çünkü görüyoruz, duyuyoruz ve biliyoruz ki; “MİLLETİMİZ BİZİ ÇAĞIRIYOR.”

Genel başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde yaşanılabilir refah seviyesi yüksek bir ülkeyi hep beraber inşaa edeceğiz. Saygılarımla.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER