İYİ Parti Edirne, yeni üyelerle büyüyor

İYİ Parti Edirne, yeni üyelerle büyüyor

İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı yeni üye kayıtlarını almaya devam ediyor. İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, “Halkımızın desteği ve güveni sayesinde Partimiz büyüyor ve iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İYİ’ler Edirne’de destan yazmaya devam ediyor” dedi.
İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı üye kayıt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların ilgi ve alakasının her geçen gün arttığı Edirne’de İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, İYİ Parti’ye yeni üye olanlara “İYİ’ler ailesine hoş geldiniz” dedi.
İYİ Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Fatma Bayraktar tarafından yeni üyelerin rozetlerinin takıldığı programda konuşan İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, teşkilatların Edirne’de gece gündüz çalıştığını belirterek, “Keşan ve Enez ilçelerimizde partimize toplu katılımlar oldu. İlçelerimizde de il merkezimizde olduğu gibi partimize katılımlar artarak devam ediyor. Ayrıca İYİ Parti Edirne İl Başkanlığımıza bugün gelerek bizleri sevindiren Orhan Vardar, Sacide Vardar, Recebiye Atacan ve Hava Zülfikar’ın üyelik işlemlerini gerçekleştirdik. Aramıza hoş geldiniz. Sahayı en İYİ kontrol eden partiyiz. Yeni üyelerimiz İYİ Parti’ye, İYİ Parti de memleketimize güç katıyor. İYİ’ler büyümeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER