İYİ Parti Edirne’de, üye kayıtları devam ediyor

İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı yeni üye kayıtlarını almaya devam ediyor. İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, “Halkımızın desteği ve güveni sayesinde Partimiz büyüyor ve iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” dedi.

İYİ Parti Edirne’de, üye kayıtları devam ediyor

İYİ Parti’ye, Edirne’de vatandaşların ilgi ve alakası her geçen gün artmaya devam ediyor. İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, geçtiğimiz gün İYİ Parti’ye yeni üye olanlara rozetlerini taktı.
İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, teşkilatların Edirne’de gece gündüz çalıştığını belirterek, “İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı olarak hafta başı İl Başkanlığımızın yoğun misafirleri vardı. İl Başkanlığımıza gelerek üyelik işlemlerini gerçekleştiren ve rozetlerini taktığımız Burçin Başaran, Onur Goyi, Gülseren Goyi ve Ali Küsmen kardeşimiz cesurlar hareketine katılmıştır. Halkımızın desteği ve güveni sayesinde Partimiz büyüyor ve iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Aramıza katılan yeni üyelerimiz İYİ'ler ailesine hoş geldiniz” dedi.
Başkan Demir, “İYİ’ler ilimizin her köşesinde halkımızla bir araya geliyor. Ülkemizin ve ilimizin son durumunu istişare ediyoruz. Halkımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyor ve gündeme taşıyoruz. Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz ve inşallah partimizi iktidara taşıyacağız ve Genel Başkanımız Meral Akşener’i başbakan yapacağız” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER