İYİ Parti, “Hakkımızı sokakta aramayalım”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Dolardaki artış ve ekonomideki kötü gidiş nedeniyle belli gurupların sokaklara inmesini değerlendirdi.

İYİ Parti, “Hakkımızı sokakta aramayalım”

Geçmişte çevreci iyi niyetli bir gurubun başlattığı Gezi Parkı eyleminin provokasyona döndüğünü ve ülke sathına yayılmak istenmesinin ardından yaşananları hatırlatan İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, “Sokaklara çıkmak hak arama mücadelesinin verileceği yer değildir. Hak aramanın yeri hukuki zemindir, sandıktır. Halkımız sağduyulu davranmalı ve oyuna gelmemelidir” dedi.
Ülkeyi yönetenlerin Ekonomik Kurtuluş Savaşı tabirlerini kullanmasının toplumda tepkiyle karşılandığını ifade eden Başkan Demir, “Bu süreçte herkes kullandığı dile, üsluba dikkat etmelidir. Tahrik edici, alaycı ifadeler kullanmaktan vazgeçmeliler. Ekonomik kurtuluş savaşı, diğer ülkelerde enflasyon şu kadar oldu, biz iyiyiz gibi söylemler, zaten zor durumda olan halkı tahrik etmektedir. Halkımız da bu oyunlara alet olmamalı. Birileri toplumda kargaşa çıkarmak istiyor. Çıkacak kargaşa mevcut yönetim dışında kimseye bir fayda sağlamaz. Bu nedenle sağduyuyu elden bırakmayalım, sokaklara çıkmayalım. Çözüm sandıkta, erken seçime gidilmelidir” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER