İYİ Parti İpsala; “sorumsuzluğun hesabını kim verecek ?”

İYİ Parti İpsala; “sorumsuzluğun hesabını kim verecek ?”

İYİ Parti İpsala İlçe Başkanı Hasan Geçit, son dönemde ilçede yaşanan vaka artışını değerlendirdi.
Geçit, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İlçemizde yaşanan Covid-19 vakalarındaki artışı endişeyle izlemekteyiz. Kıymetli İpsalalı hemşehrilerimizi kurallara uyarak daha dikkatli olmalarını önemle rica ediyoruz.

Hep beraber yaşadığımız bu sıkıntılı dönemi, yine hep beraber birbirimize destek olarak geçireceğiz.

Ancak içinde bulunduğumuz bu durumu anlamak istemeyenler, esnaflarımızın sıkıntılarına kulak kapayanlar, geçim sıkıntısı ile mücadelenin yanı sıra bir de pandemi ile mücadele etmek zorunda kalan vatandaşlarımızın feryatlarını duymayanları miting salonlarında hiçbir kurala ve önleme aldırmaksızın şov yaparken görmek içimizi acıtıyor.

Bu sorumsuzluğun hesabını kim verecek ?
Yakın zamanda yapılan il mitinglerinden sonra patlayan vaka sayıları, ilçemiz merkezinde ve köylerimizde karantinaların artmasına sebep olmuştur.

Gariban vatandaş maske takmayınca ceza kesilirken miting salonlarında indirilen maskelerin hesabını kim verecek ?
Kahvede lokantada 2 kişi yan yana oturamazken miting salonlarındaki kalabalığın hesabını kim verecek? Ve tüm bunlardan sebebiyetle rahatsızlanan veya vefat eden vatandaşlarımızın hesabını kim verecek? Veballerini kim ödeyecek?

Buradan söylüyorum hesabınız kabardı efendiler ama hesap günüde yaklaşıyor, bu halk bu hesabı fazlasıyla ödetecektir, bundan hiç şüpheniz olmasın.

Buradan değerli hemşehrilerime sağlık ve huzur dolu günler diliyorum.

Lütfen sosyal mesafeye dikkat ederek maskelerimizi takalım, hijyen kurallarına uyalım ve misafirliklerimizi, toplantılarımızı şimdilik erteleyelim sağlığımız Her şeyin önündedir. Saygılarımla.”

Hasan GEÇİT

İYİ PARTİ İPSALA İLÇE BAŞKANI

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER