İYİ Parti İpsala’dan AK Parti’ye, “Yolun sonu gözüküyor”

İYİ Parti İpsala’dan AK Parti’ye, “Yolun sonu gözüküyor”

DSİ krizinin yansımaları devam ediyor.
Bu kez de İYİ Parti İpsala İlçe Başkanı Hasan Geçit, AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş’u hedef alan açıklamalarda bulundu.
Geçit, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi,
AŞAĞIDAN YUKARIDAN YOLUN SONU GÖZÜKÜYOR

“Yolun sonu gözüktükçe saldırılarınız yoğunlaştı genel başkanımız Sayın Meral Akşener halkımızla buluştukça ayarınız kaçmaya başladı. Siyasi son geldiğinde ekonomik sonun da geleceğinin telaşı ile her türlü iftirayı atmayı her türlü kirli kumpası kurmayı kendinizde hak görür oldunuz.

Bizler ilkeli bir siyasi parti olarak bir hata yapan grup başkan vekilimizi genel başkanımızın talimatlarıyla görevinden azlettirdik. Dilediği özrü de kabul ettik.

Sizler gibi;

Şehide kelle diyenlerin arkasında durmadık,

Şehit babalarına karaktersiz diyenleri alkışlamadık,

Uyduruk bir hakaret davasıyla şehit annesini mahkeme kapılarında süründürmedik,

Bir belediye seçimi kazanabilme için terörist başı kardeşini devletin televizyonuna çıkarmaktan, terörist başı mektubu devletin televizyonlarında okutmadık,

Açılım savsatası altında PKK teröristleri çadır mahkemelerinde serbest bırakmadık,

Pyd 29 Ekim’de ülkemizden geçerken lahmacun ısmarlamadık.

Pyd’nin başını Ankara’da kırmızı halıyla karşılayıp Kürdistan bayrağını hava alanın da göndere çektirmedik,

Andımızı biz kaldırmadık,

Kurumlardan Türkiye Cumhuriyeti yazısını biz kaldırmadık,

Kutsal kitabımız Kuranı Kerim-i en uzun ayeti ile bakara makara diye dalga geçeni biz büyükelçi biz yapmadık,

Tüm bu yaptıklarınız ortadayken sizden alacak ne bir ahlak ne de bir milliyetçilik dersimiz var.

Gündem şaşırtmak için çabanız boşunadır, milletimiz yaşadığı sıkıntıları unutmak istese de her markete girdiğinde her fatura geldiğinde tekrar tekrar acı reçete ile yüz yüze geliyor.

5 kg yağ 100 TL ye dayanmış, market pazar ateş pahası dolar 10 TL olmuş evlerinde mutfaklarında ateş yanıyor, çiftçilerimiz perişan emeklilerimiz perişan sizler de utanmadan hala laf üretiyorsunuz.

Herkes sizin gibi yukarıdan bağlanmış işlerle oturdu yerden çevre ilçe kurumları dahil olmak üzere toner satarak büyük paralar kazanamıyor hakan bey

Bırakın laf kalabalığını da insanımızın işsizliğine çare bulun,

mesela abinizi işe sokmak yerine bir garibanı işe sokun,

Eşinizi kyk ya işe sokmaya uğraşmak yerine ihtiyacı olan birine öncelik verin,

İş kurdan ilçe sekreterinizi işe sokup partide çalıştırmayın,

Muhtarlık kameralarını sizin şirketinizden almadığı için köy muhtarımızı tehdit etmekten geri kalmadınız, en sonunda onurlu muhtarımız partinizden istifa etti. Sizden kim bir şey istese, hemen üye kayıt defterini önüne koyuyorsunuz, sizlere iş için müracaat eden gençlerimizi işe alacağız diye önce zorunlu olarak partinize kayıt ettiriyor sonra bunun adına da gönül seferberliği diyorsunuz.

halkımız her şeyi görmekte ve beklenen son yaklaşmaktadır, kurtuluş günümüz yakındır.

Görüyoruz ve biliyoruz ki, Millet Bizi Çağırıyor ! Bizler de milletimizin teveccühüne layık olmak için çalışıyoruz. Bunun en iyi örneklerinden biri de belediye başkanımızdır. Belediye başkanımız İpsala da bir çığır açarak her kesime eşit mesafe de davranarak, hiçbir kesimi ötekileştirmediğini, halkımıza yardımcı olabilmek için çalıştığını sağır sultan duydu maalesef siz duymadınız. Ama olsun sandıkta tokat gibi sonuçları görmenize az kaldı. En başta dediğimiz gibi çırpınışlarınız nafiledir, aşağıdan yukarıdan yolun sonu gözükmektedir.

Kamuoyuna saygılarımızla.”

Hasan GEÇİT

İYİ Parti İpsala İlçe Başkanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER