İYİ Parti: “Öğrencilerin mağdur edilmediği bir yıl olsun”

İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Demir, Trakya Üniversitesi’nde eğitim-öğretimin başlamasına ilişkin açıklama yaptı. Demir, “Öğrencilerin mağdur edilmediği bir yıl olsun” dedi.

İYİ Parti: “Öğrencilerin mağdur edilmediği bir yıl olsun”

Trakya Üniversitesi, pandemi nedeniyle öğrencilerden yoksun kalmıştı. Ancak geçen uzun sürenin ardından yüz yüze eğitim yeniden başladı. Okul, öğrencilerine; öğrenciler de okullarına kavuştu. İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Demir de Trakya Üniversitesi’nde yüz yüze eğitimin başlamasına ilişkin konuştu.
“HÜKÜMETİN VURDUMDUYMAZ TAVRI NEDENİYLE ÖĞRENCİLER MAĞDUR EDİLİYOR”
Başkan Demir yaptığı açıklamada, “Pandemi nedeniyle birçok gencimiz ilimizden mecburen evlerine dönüş yapmıştı. Yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrenciler tekrar Edirne’ye gelmeye başladı. Öncelikle hepsine sağlıklı ve hayırlı bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Bunun yanı sıra ne yazık ki hükümetin vurdumduymaz tavrı ve beceriksizliği nedeniyle öğrencilerin mağdur edildiğini de takip ediyoruz. Hem ülke genelinde hem de kentimizde bu türde bir sorunun yaşanmamasını temenni ederek, yaşanan sorunun diyalogla, doğal bir şekilde çözülmesini talep ediyor ve bu durumun takipçisi olacağımızın sözünü veriyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER