İYİ Parti, “Zamlarla yılbaşı hediyemizi aldık”

İYİ Parti, “Zamlarla yılbaşı hediyemizi aldık”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, yeni yılın ilk gününde gelen zamları değerlendirerek, “Yaptığınız zamlarla yılbaşı hediyemizi aldık, sizin hediyenizi halk olarak seçim sandığında alacaksınız, az kaldı” dedi.
Yeni yılda halkın gözünü zamlarla açtığına değinen İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, “Yeni yıl hediyemiz geldi. Cumhuriyet tarihinin en büyük elektrik zammı. Doğal gaz, akaryakıt zammı. Gece saat 24’ü bile beklemediler. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), vatandaşların evlerinde kullandığı elektriğe 1 Ocak itibarıyla zam yapıldığını açıkladı. 150 kWh’e kadar olan ve bunu aşan elektrik tüketimi için getirilen kademeli tarife ile vatandaşımız Elektrik çarpmışa dönecek. 200 TL fatura ödeyen bir kişi aynı oranda kullandığı elektriğe yeni zamlarla 349 TL ödeyecek. Söylenecek çok fazla söz kalmadı. Halk fakirleşiyor, saraylardan halka bakanlar bunu göremiyor. Durumu ya Nas ile kurtarmaya çalışıyorlar ya da dış güçler. Edirne’de LPG’nin litresi 9.08, Benzinin litresi 12.86 ve Motorin 12.83 TL’ye satılmaya başlandı. Otoyol, köprü ücretleri arttı. Kamu lojmanlarının aylık kira bedellerine de yüzde 18 zam yapıldı. MTV’ler yüzde 25 artırılmış 1301-1600 cc için MTV 1372 liradan 1715 liraya çıkmıştı. 4-10 yıllık pasaport bedeli de yüzde 36.2 artırılarak 1008 TL’den 1478 TL’ye yükseldi. Neye elimizi atarsak zam yapılmış” dedi.
2022 SEÇİM YILI OLACAK
2021 yılında Türkiye’yi il il, ilçe ilçe, köy köy gezdiklerini belirten Başkan Demir, “2021 yılında Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde ülkemizdeki tüm teşkilatlarımız sahadaydı. Halkımızın tek umudu Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi ‘Bize inanın, bize güvenin. Hiç merak etmeyiz az kaldı.’ İYİ’ler kazanacak, ülkeyi liyakatli İYİ kadrolar yönetecek” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER